WOOOD Exclusive Kasten

Met een kast van WOOOD Exclusive haal je gegarandeerd een stijlvol meubel in huis. De kasten uit dit assortiment zijn helemaal van deze tijd. Volg je de trends? Dan zit hier vast iets voor je bij!

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 49

Je hebt 36 van de 49 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 49

Je hebt 36 van de 49 artikelen gezien

Stijlvolle kasten

In het assortiment kasten van het merk WOOOD Exclusive vind je een mix aan prachtige kasten. Opbergkasten, kledingkasten, TV-meubels en dressoirs vind je onder andere terug. Helemaal in de stijl van nu. Dus heel gangbaar voor bijna ieder interieur.

Prachtig basic

De kasten van WOOOD Exclusive zijn stuk voor stuk prachtig. Ze hebben een strakke en trendy uitstraling en komen in neutrale kleuren zoals zwart, naturel en grijs. Ook zitten er een aantal bruine parels tussen. Door de neutrale en vrij basic uitstraling matcht het mooi met verschillende interieurstijlen en zullen de kasten mooi staan in elk interieur.

Ruim stijlvol op

Je vindt veel opbergkasten, dressoirs en TV-meubels met gesloten deuren. Dit is ideaal als je van rust in huis houdt en alle rommel achter gesloten deuren wil hebben. Mag het van jou wel wat opvallender? Er zitten ook een paar mooie wandrekken tussen waar je jouw favoriete accessoires kunt plaatsen.

New Gravure

De New Gravure lijn van WOOOD Exclusive is erg populair. Deze lijn bestaat uit een TV-meubel, dressoir, opbergkast en wandkast. De latjes aan de voorkant van de meubels maakt deze lijn zo eigen. Je kunt kiezen uit een naturel kleur of ga voor zwart als je van donkere meubels houdt.

Bijzondere vormen

Ronde en organische vormen zie je ook steeds vaker terugkomen, WOOOD Exclusive kon hier natuurlijk niet in achterblijven. De lijn Finca heeft een bijzondere uitstraling door de combinatie van strakke vormen en afgeronde hoeken.