WOOOD kasten

Houd je van stoere, moderne kasten waarbij de functionaliteit voorop staat? Kies dan voor Woood. Een Woood kast is te herkennen aan het stoere en eigentijdse uiterlijk én is ook nog eens zeer aantrekkelijk geprijsd.

Woood biedt verschillende soorten kasten aan: opbergkasten, nachtkastjes, buffetkasten en kledingkasten. Bekijk ze bij Sohome!

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 95

Je hebt 36 van de 95 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 95

Je hebt 36 van de 95 artikelen gezien
?>

Woood kasten voor alle kamers

Wandrekken en wandkasten in de woonkamer, kledingkasten en garderobekasten in de slaapkamer, lockerkasten in de werkkamer, buffetkasten en vitrinekasten in de keuken of halkasten in de gang: in ieder ruimte past wel een kast. Ook in de badkamer is vaak genoeg ruimte voor een handige opbergkast. De zoekfilter helpt bij het selecteren in het brede assortiment van Woood. Zoek je een houten kast, dan vink je gewoon het materiaal aan.

Kasten bergen alles op

Liefhebbers van een goed glas wijn hechten vaak waarde aan een fraaie opbergplek voor de flessen. Smaken verschillen niet alleen bij de wijn, maar ook bij de keuze van de wijnkast. Op zoek naar een zwart nachtkastje van Woood? Dan is één muisklik op de kleur zwart voldoende om alle zwarte nachtkastjes te laten verschijnen. Een tip: Vergeet niet de dat de meeste tv-meubels en tv-kasten multifunctioneel zijn en ook veel opbergruimte bieden.

Kasten opmeten

Weet je al welke kledingkast het beste in de slaapkamer past, vergeet dan niet de beschikbare ruimte op te meten. Het is verstandig om die afmetingen bij de hand te hebben als je zoekt. Dat geldt ook voor de smalle kast in de gang, de boekenkast in de woonkamer, de wandkast in de logeerkamer en de buffetkast in de keuken. Bekijk de ruime collectie kasten van Woood. Bij Sohome.nl vind je voor ieder wat wils.