Filters
Sorteren

Metalen wandrekken

Sohome biedt een ruime collectie metalen wandrekken & wandkasten in verschillende kleuren en afmetingen.

Heb je jouw favoriete metalen wandrek of wandkast gevonden? Voordat je het weet staat hij in jouw woonkamer!

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 69

Je hebt 36 van de 69 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 69

Je hebt 36 van de 69 artikelen gezien
?>

Handige metalen wandrekken

Metalen wandrekken vind je niet alleen in schuren en garages om potjes met verf, glaasjes met spijkers en schroeven of andere spullen op neer te zetten. Ook in de woonkamer, keuken of eetkamer is een metalen wandrek een prima vervanging voor een kast. Metalen wandrekken zijn ruimtebesparend en praktisch in gebruik.

Je hoeft geen deur te openen en je ziet in één oogopslag welke spullen je hebt opgeborgen. Daardoor bespaar je veel zoekwerk naar dingetjes die je regelmatig nodig hebt. Bovendien zijn wandrekken van metaal goed te combineren met andere meubels van metaal zoals bedden, tafels en dressoirs.

Stevige wandrekken

Je hebt hangende en staande wandrekken. Wandrekken hebben het grote voordeel dat je ze gemakkelijk kunt uitbreiden. Ze bieden opbergruimte voor tal van voorwerpen waarvan je niet weet waar je ze anders zou moeten neerleggen. Dat kunnen brieven zijn, foto's, kaarten, rolletjes plakband of boekjes.

Verder zijn metalen wandrekken erg stevig. Heb je ze eenmaal goed aan de muur bevestigd, dan gaan ze bijzonder lang mee. Wil je de metalen wandrekken decoreren, dan vind je bij Sohome.nl leuke, decoratieve woonaccessoires zoals elegante opbergdoosjes of originele klokjes.

Ruime collectie moderne metalen wandrekken bij Sohome.nl

Ben je in plaats van een metalen wandrek op zoek naar een ander wandrek? De meeste van onze wandrekken zijn op voorraad, hetgeen korte bezorgtijden garandeert. Ben je op zoek naar een wandrek metaal zwart of een wandkast industrieel? Deze en nog vele andere soorten wandrekken bestel je bij Sohome. Hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden namelijk de laagste prijzen van de Benelux. Je hebt recht op 30 dagen retour. Zelfs achteraf betalen is mogelijk!