Filters
Sorteren
Kave Home Wandrekken & Wandkasten Filters instellen

Kave Home Wandrekken & Wandkasten

Een wandrek is het perfecte meubel als je van accessoires houdt en die zeker gezien mogen worden. Met een wandrek uit de collectie van Kave Home creëer je jouw persoonlijke museum in huis.

Meest bekeken

33 artikel(en)

Je hebt alle 33 artikelen gezien
Meest bekeken

33 artikel(en)

Je hebt alle 33 artikelen gezien

Maak er iets persoonlijks van

Een wandkast mag eigenlijk niet ontbreken in je interieur. Het is een item dat praktisch en stijlvol tegelijk is. Wie wil dat nou niet in huis. Een wandkast geeft plek om wat spullen op te ruimen maar kun je ook zien als een persoonlijk plekje waar je accessoires en spullen kunt neerzetten die een belangrijke betekenis hebben voor jou.

Alles waar je naar op zoek bent

In het assortiment van het Spaanse merk Kave Home heb je verschillende soorten wandrekken en wandkasten. Van smalle wandrekken met een paar planken tot grote wantkasten met opbergruimte achter gesloten deuren. Van stoer staal tot warm hout. Bij Kave Home zit er vast een item tussen dat bij jou stijl past. Ook in vorm is er veel variatie te vinden. Je hebt kasten met strakke lijnen en vormen, kasten met een retro uitstraling, maar ook organische vormen vind je terug in de collectie wandkasten en wandrekken van Kave Home.

Een stijlvol geheel

Het merk Kave Home maakt veel gebruik van hout en lichte tinten, hierdoor passen de meubels goed in een Scandinavische of Japandi woonstijl. Dat zie je terug bij de wandkasten en wandrekken, maar ook bij de andere meubels uit hun assortiment. De eettafels van Kave Home hebben bijvoorbeeld een natuurlijke uitstraling. Bij de eetkamerstoelen zijn neutrale en lichte kleuren ook populair. Benieuwd geworden naar het merk Kave Home? Bekijk hier de gehele, prachtige collectie.