Wandrekken & Wandkasten

Sohome biedt een ruime collectie aan wandrekken & wandkasten. Een wandrek of –kast vind je in diverse varianten. Ga voor een grote wandkast of kies juist voor een wat kleiner wandrek. Met een aantal mooie accessoires steelt het item zeker de show in je woning.

In ons assortiment vind je alles om jouw interieur helemaal af te maken.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 211

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 211 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 211

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 211 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Staande en hangende wandrekken

Sohome.nl heeft wandrekken in allerlei soorten en maten. Sommige modellen staan tegen de wand en andere staan net als een wandkast op poten. Met deze meubels kun je alle kanten op. In de keuken bieden ze ruimte voor mokken, kopjes en borden. In de woonkamer zijn ze geschikt voor boeken, tijdschriften, fotolijsten en stijlvolle accessoires. Je hebt ook wandrekjes die je aan de muur ophangt. Deze kleinere versies hebben vooral een decoratieve functie.

Wandrekken & wandkasten van diverse labels

De meeste merken waar Sohome mee samenwerkt hebben wandrekken en wandkasten in hun collectie. Soms maken ze onderdeel uit van een bepaalde serie, zodat je er passende meubels uit dezelfde serie bij kunt kopen. Metaal en hout zijn de meeste gebruikte materialen. Heb je veel houten stoelen, houten tafels en houten wandkasten in huis, dan ligt het voor de hand ook een wandrek van hout aan te schaffen.

Rondom wandrekken

Soms is één wandrek niet voldoende om alle spullen in op te bergen, bijvoorbeeld in je werkkamer. Plaats in zo'n geval twee van dezelfde wandrekken in de ruimte of ga juist voor wat afwisseling met verschillende exemplaren.

Ruime collectie moderne wandrekken & wandkasten bij Sohome.nl

De meeste van onze wandrekken en wandkasten zijn op voorraad, hetgeen korte bezorgtijden garandeert. Ben je op zoek naar een metalen wandrek, wandrek metaal zwart of een industriële wandrek? Deze en nog vele andere soorten wandrekken en wandkasten bestel je bij Sohome. Hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden namelijk de laagste prijzen van de Benelux. Je hebt recht op 30 dagen retour. Zelfs achteraf betalen is mogelijk!