WOOOD TV-meubel

Een open TV-meubel om je mooiste woonaccessoires een plekje te geven, of een TV-meubel met veel opbergruimte. In de collectie van WOOOD is er voor in ieder interieur het perfecte TV-meubel te vinden.

Bekijk de TV-meubels van WOOOD hieronder.

Meest bekeken

2 artikel(en)

Je hebt alle 2 artikelen gezien
Meest bekeken

2 artikel(en)

Je hebt alle 2 artikelen gezien

TV-meubels in verschillende stijlen

De TV-meubel collectie van WOOOD bestaat uit TV-meubels in verschillende stijlen. WOOOD heeft TV-meubels met een jaren 60 look, maar ook TV-meubels met de herkenbare stoere en eigentijdse uitstraling waar WOOOD om bekend staat. Voor de jaren 60 look kun je gaan voor een eikenhouten TV-meubel met een grote lade. Als je meer houdt van de echte WOOOD look kun je ook kiezen voor een zwart TV-meubel met een metalen frame.

Maak je zitkamer helemaal compleet

In de zitkamer is een TV-meubel natuurlijk essentieel. Naast een TV-meubel is een mooie bank of fauteuil ook onmisbaar. Wat je nodig hebt om de zithoek helemaal af te maken zijn accessoires. Denk hierbij aan een leuke vaas voor op het TV-meubel of een mooi vloerkleed die helemaal past bij jouw woonstijl.

Kies voor het TV-meubel dat het best bij jou en je interieur past. Maak je snel een rommel en kun je jouw woonkamer nooit netjes houden? Ga dan voor een TV-meubel waar je veel spullen in kan opbergen. Heb je veel mooie spullen die je graag een mooi plekje wil geven en je ze altijd kan zien? Kies dan voor een open TV-meubel die prachtig staat in jouw interieur.