Filters
Sorteren
Metalen TV-meubels Filters instellen
Prijs
 1. 119
  tot
  2071
Breedte
 1. 40cm
  tot
  225cm
Hoogte
 1. 40cm
  tot
  65cm

Metalen TV-meubels

Een metalen TV-meubel staat goed in diverse interieurstijlen. Het metaal wordt vaak gecombineerd met andere materialen, waardoor het meubel een opvallende look krijgt.

Bij Sohome shop je jouw nieuwe metalen TV-meubel makkelijk online. Bekijk snel de ruime collectie.

Meest bekeken

24 artikel(en)

Je hebt alle 24 artikelen gezien
Meest bekeken

24 artikel(en)

Je hebt alle 24 artikelen gezien

Fantastische collectie metalen TV-meubels bij Sohome

Moderne, metalen TV-meubels nemen allang niet meer zoveel optische ruimte in als de grote, wat logge exemplaren van vroeger. Hedendaagse televisiemeubels zijn verkrijgbaar in uiteenlopende tinten, met luchtige pootjes of zelfs als hangende eyecatchers. Bij Sohome voeren we een uitgebreide collectie van tientallen prachtig vormgegeven TV-kasten van uitstekende kwaliteit. Vind met de handige zoekfilter op kleur of merk precies de metalen TV-kast die jou aanspreekt.

Ben je in plaats van een metalen TV-meubel op zoek naar een andere TV-kast? De meeste van onze TV-meubels zijn op voorraad, hetgeen korte bezorgtijden garandeert. Ben je op zoek naar een design TV-meubel, zwarte TV-meubel of een TV-meubel hout? Deze en nog vele andere soorten TV-meubels bestel je bij Sohome. Hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden namelijk de laagste prijzen van de Benelux. Je hebt recht op 30 dagen retour. Zelfs achteraf betalen is mogelijk!