Kave Home tv-meubel

Je komt thuis na een lange werkdag en ploft dan het liefst neer op de bank of op een comfortabele fauteuil. Hoe fijn is het om dan een serie te kijken op je televisie die op een prachtig TV-meubel staat.

Bij Kave Home vind je een diverse collectie aan deze TV-kasten. Kies jij voor een TV-meubel met lades en deuren of voor een open kast?

Meest bekeken

36 artikel(en)

Je hebt alle 36 artikelen gezien
Meest bekeken

36 artikel(en)

Je hebt alle 36 artikelen gezien

Voor iedere stijl

Voor elke interieurstijl en voor elke grootte is er wel een die precies aansluit bij al jouw wensen. Op een TV-meubel plaats je jouw televisie, maar ook accessoires kun je een plek geven, afhangend van de breedte van het meubel.

Qua materiaal is er genoeg keuze bij Kave Home. Houd je van een natuurlijke look, bekijk dan de houten TV-meubels. Al deze kasten zijn van een goede kwaliteit en ogen erg natuurlijk door de lichte kleuren. Je vindt ook een aantal donkere houten exemplaren. Ook qua breedte is er volop keus. Heb je veel ruimte in je woonkamer dan kun je gaan voor een breed meubel. Heb je niet zoveel plek voor een TV-meubel, ga dan voor een smaller exemplaar. Natuurlijk kun je een TV-meubel ook gebruiken als een laag dressoir. Hang er een opvallend schilderij boven of ga voor een stijlvolle spiegel en maak het helemaal af.

In elke ruimte

Een TV-meubel zie je al snel voor je in de woonkamer, maar wat dacht je van een plek in je slaapkamer of op de kinderkamer. In je slaapkamer geef je je televisie een plaats op het meubel of je zet er rustgevende kaarsen en een sfeervol tafellamp neer. In de kinderkamer is het een slimme plek om speelgoed in op te bergen. En heb je liever niet dat je kids in de woonkamer gamen, dan is een TV-meubel ook daar erg handig voor.

Zoals je wel leest is een TV-meubel niet een meubel zoals het woord doet vermoeden; je kunt ‘m op verschillende plekken in je huis neerzetten en ook hoef je er niet per se je televisie een plaats te geven. Bij Sohome vind je een TV-meubel van Kave Home helemaal naar jouw smaak.