Filters
Sorteren
Eleonora tv-meubel Filters instellen

Eleonora tv-meubel

Op een TV-meubel van Eleonora zet je jouw televisie neer, maar ook accessoires kun je een plek geven. Zo maak je van jouw TV-meubel een stijlvol geheel.

Neem een kijkje tussen de ruime Eleonora collectie, filter op breedte of materiaal en vind zo een prachtig TV-meubel dat helemaal aan jouw smaak voldoet.

Meest bekeken

13 artikel(en)

Je hebt alle 13 artikelen gezien
Meest bekeken

13 artikel(en)

Je hebt alle 13 artikelen gezien

Een divers meubel

Een TV-meubel is een plek waar je jouw televisie kan neerzetten. De naam doet het natuurlijk al vermoeden, maar naast je televisie kun je er ook andere dingen een plekje op geven. Fijne accessoires, zoals kaarshouders, een vaas met bloemen, fotolijstjes en een mooi boek. Dit hangt natuurlijk wel af van de breedte van het meubel. Heb je genoeg plek in je woonkamer voor een breed meubel, dan ben je bij Eleonora aan het goede adres.

In de collectie van dit merk vind je prachtige TV-meubels die wat breder zijn. Maar ook zie je meubels die wat smaller zijn. Hoe handig om in een kleine ruimte toch nog een TV-kast neer te kunnen zetten. Je kunt dan ook een stijlvolle spiegel of schilderij erboven hangen. Heb je geen televisie in huis, ook dan kun je een TV-meubel een plek geven in je interieur. Het is eigenlijk een laag dressoir. In de meeste meubels vind je ook lades of deurtjes waar je jouw spullen makkelijk achter opbergt.

Allerlei materialen

Als je kijkt naar de Eleonora TV-meubels valt er één ding meteen op: je ziet een diversiteit aan materialen. Zo zie je veel houten TV-meubels, zoals mango- en acaciahout, maar ook staal komt veel terug. Een combinatie van die twee behoort ook tot de opties. De materiaalkeuze zorgt voor een moderne uitstraling. Zo wordt jouw interieur een trendy geheel. Niet alleen de woonkamer krijgt een stijlvolle update, ook op andere plekken in je huis staat een TV-kast erg mooi. De meeste mensen hebben ook in de slaapkamer een televisie staan. Zet dus een TV-meubel van Eleonora in je slaapkamer en maak het af met wat kaarsen.

Bij de leukste online woonwinkel van Nederland vind je de mooiste TV-meubels van Eleonora. Bekijk snel de collectie en maak je keuze. Bij Sohome shop je snel en makkelijk jouw favoriete items.