Filters
Sorteren
WOOOD opbergkast Filters instellen

WOOOD opbergkast

Berg je spullen op in een stoere opbergkast van WOOOD. Deze kast is niet alleen handig als bergplek, het is ook een echte eyecatcher in je interieur.

Bekijk de collectie opbergkasten bij Sohome en geef de kast al snel een plek in je huis.

Meest bekeken

26 artikel(en)

Je hebt alle 26 artikelen gezien
Meest bekeken

26 artikel(en)

Je hebt alle 26 artikelen gezien

Stoer en basic

Een WOOOD opbergkast kenmerkt zich vaak door het gebruik van massief hout. Het hout is afgewerkt in basic kleuren, zodat de opbergkast in elk interieur tot zijn recht komt. Er zijn open exemplaren en varianten die helemaal dicht zijn. In een opbergkast met een open vak laat je je mooiste accessoires zien. Zet een aantal ornamenten, een kaarshouder en je favoriete boeken in de kast. Zo maak je van je opbergkast een echte eyecatcher in je woonkamer. Maar natuurlijk kan de kast ook in een andere ruimte in je woning staan.

Zet de WOOOD opbergkast bijvoorbeeld in je slaapkamer, in de kinderkamer of in de gang. In je gang kun je er bakken in zetten voor sjaals, handschoenen en kleine spulletjes zoals sleutels. Ook in de kinderkamer staat een opbergkast mooi door de basic uitstraling en het is meteen een goede plek om speelgoed in op te bergen. In je eigen slaapkamer is het een goede plek voor het opruimen van beddengoed en kleding.

Een aanwinst in huis

Een opbergkast is een echte aanwinst in je interieur en bepaalt voor een groot deel de sfeer in je huis. Bij Sohome vind je alle opbergkasten van WOOOD, zodat je een goede keuze kunt maken en de kast past bij jouw behoeften. Elke woning is anders en ook elke woonsmaak is verschillend. De een wil graag een grote kast die een groot deel van de wand beslaat, terwijl de ander juist liever een kleinere kast in huis ziet. Naast opbergkasten vind je bij Sohome ook andere kasten, zoals een dressoir, een ladenkast en een wandkast.

Bekijk het grote aanbod WOOOD opbergkasten bij Sohome en bestel jouw favoriete kast. Natuurlijk wil je na het bestellen zo snel mogelijk genieten van je nieuwe aanwinst. Gelukkig hebben veel kasten een korte levertijd, waardoor ze al snel bij je geleverd worden.