Filters
Sorteren
Dutchbone opbergkast Filters instellen

Dutchbone opbergkast

Wil je niet een alledaagse opbergkast, maar ben je op zoek naar iets bijzonders? Dan kun je vast en zeker een mooi item vinden in de collectie van Dutchbone.

Een hoge smalle kast, een laag exemplaar met lades, weet je al welke Dutchbone opbergkast je kiest?

Meest bekeken

13 artikel(en)

Je hebt alle 13 artikelen gezien
Meest bekeken

13 artikel(en)

Je hebt alle 13 artikelen gezien

Variatie is mogelijk

De opbergkasten van Dutchbone zijn uniek van stuk. Dutchbone biedt diverse opbergkasten die bij verschillende woonstijlen passen. Je vindt veel hout en zwart terug in de collectie. De producten van Dutchbone passen altijd mooi in een donker interieur, dit is ook het geval met de opbergkasten. De kasten hebben een sfeervolle en warme uitstraling door het materiaal- en kleurgebruik.

Als je fan bent van opvallende meubels en je nog op zoek bent naar een eyecatcher voor je woning dan zit je bij de opbergkasten van Dutchbone wel goed. Je vindt hier originele vormen, opvallende patronen en felle kleuren.

Twee vliegen in een klap

Buiten het feit dat de opbergkasten van Dutchbone stuk voor stuk mooie plaatjes zijn is een opbergkast natuurlijk ook super praktisch. De meeste opbergkasten uit het assortiment van Dutchbone hebben gesloten lades of deurtjes waardoor je jouw opgeruimde spullen niet kunt zien en je al je spullen fijn kunt verstoppen. Mogen jouw spullen juist wel in beeld komen? Ga dan voor een opbergkast met glazen deuren. Dan kun je jouw mooiste accessoires en persoonlijke spullen ten toon stellen in een hippe kast.

Ook de dressoirs van Dutchbone zijn stijlvolle items en brengen jouw interieur naar een hoger level. Het wereldse woonmerk heeft zo veel moois dat je het liefst je hele interieur een upgrade wil geven. Shop hier de volledige collectie.