Filters
Sorteren
Kave Home Nachtkastjes Filters instellen
Kleur
 1. BruinBruin12
 2. HoutHout4
 3. WitWit3
 4. ZwartZwart2
Prijs
 1. 175
  tot
  500
Breedte
 1. 30cm
  tot
  65cm
Hoogte
 1. 40cm
  tot
  65cm
Materiaal
 1. Hout 20
 2. Metaal / staal 5
 3. Rotan 2

Kave Home Nachtkastjes

Een nachtkastje is onmisbaar in elke slaapkamer. Ideaal om je spullen in op te bergen en handig voor een nachtlampje. In de collectie van Kave Home heb je prachtige exemplaren.

Meest bekeken

27 artikel(en)

Je hebt alle 27 artikelen gezien
Meest bekeken

27 artikel(en)

Je hebt alle 27 artikelen gezien

De toevoeging voor jouw slaapkamer

In het assortiment nachtkastjes van Kave Home vind je verschillende soorten nachtkastjes om jouw slaapkamer te pimpen. Een nachtjekastje is niet alleen praktisch en handig om al je spullen in en op te bewaren, maar geeft de kamer ook direct een andere uitstraling. Er valt uit genoeg opties te kiezen. Van nachtkastjes op hoge pootjes tot kastjes die op de grond staan, van wit tot zwart en van vierkant tot ovaal. Bij Kave Home vind je het allemaal.

Geef de kamer de look waar jij naar zoekt

Met een goed nachtkastje krijgt ook jouw bed direct een andere uitstraling. Je kunt ervoor kiezen om het nachtkastje af te stemmen op het bedframe, maar een andere samenstelling kan de ruimte ook goed doen. Heb je een stoffen bed dan is hout een goede combinatie. Of ga voor een zwart nachtkastje, dit kan bij veel verschillende soorten bedden. Een nachtkastje van Kave Home staat mooi in een Scandinavisch of Japandi ingerichte slaapkamer. Lichte, aardse tinten en natuurlijke materialen staan hierin centraal.

Maak een geheel van de slaapkamer door de kleur, materiaal en/of vorm van het nachtkastje af te stemmen op de kledingkast. Zo krijgt de kamer een rustige uitstraling wat een prettig gevoel geeft voor het slapen gaan. Plaats een tafellamp op het nachtkastje voor extra sfeer of hang een mooie wandlamp van Kave Home boven het kastje. Kleed de kamer af met een zacht en uitnodigend vloerkleed en je hebt een heerlijke slaapkamer.