Metalen kasten

Een metalen kast geeft jouw woonruimte een stoere look. Ga voor een kast geheel gemaakt van metaal of voor een kast die metaal met een ander materiaal combineert.

Je shopt jouw metalen kast eenvoudig online bij Sohome. Zo geniet je al snel van een prachtige nieuwe kast.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 303

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 303 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 303

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 303 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Wie kiest voor een industriële woonstijl, kiest voor een metalen kast. Ook in vintage interieurs is de metalen kast een geliefd meubelstuk. Nu hoeft een kast van metaal niet meteen een oude lockerkast of apothekerskast te zijn.

Bij Sohome.nl vind je bijvoorbeeld ook prachtige nachtkastjes van metaal, maar ook ladekasten, opbergkasten en kledingkasten. Het aanbod is groot en variabel. Een inrichtring met metalen kasten nodigt ook uit tot het gebruik van metalen tafellampen of hanglampen. Om in de industriële sfeer te blijven, misstaan ook loungebanken en metalen design eetkamerstoelen niet.

Metalen kasten van alle merken

Sohome biedt ook ondersteuning op het gebied van woonaccessoires. Bij een industriële woonstijl passen de coole wandkleden van Urban Cotton. Ook de sierkussens van Kave Home vinden er vast en zeker een plekje, net als de spiraallampen en kooldraadlampen met hun industriële touch.

De klassieke, metalen opbergkasten in vintage grijs vind je bij Woood, één van de merken waar Sohome mee samenwerkt. Light & Living is ook een merk met de nodige metalen rekken en stellingkasten in het assortiment.

Metalen kast: stevig en solide

Het grote voordeel van deze kasten is dat ze onverslijtbaar zijn en lang meegaan. Ze zijn geschikt als opbergkast in de kelder of garage, maar ook als fraaie blikvanger in de woon- of eetkamer, bijvoorbeeld in de vorm van een metalen vitrinekast.

Metalen meubels kun je prima combineren met meubelstukken van andere materialen. In een grote kamer met een houten eettafel past ook een metalen kast, gevuld met bijvoorbeeld het servies of glaswerk. Hangen er metalen rekken in de keuken, dan is een kast van hetzelfde materiaal een mooie aanvulling.