Filters
Sorteren
Ladenkasten wit Filters instellen
Prijs
  1. 299
    tot
    1100
Materiaal
  1. Hout 5
  2. Metaal 2

Ladenkasten wit

Een witte ladenkast voelt zich thuis in verschillende woonruimtes in jouw huis. Zo kun je deze een plek geven in je woonkamer, maar ook in je slaapkamer of in de gang misstaat dit item zeker niet.

Natuurlijk is er op de ladenkast ruimte voor stijlvolle accessoires. Kies jouw favoriete witte ladenkast uit en shop ‘m online bij Sohome!

Meest bekeken

7 artikel(en)

Je hebt alle 7 artikelen gezien
Meest bekeken

7 artikel(en)

Je hebt alle 7 artikelen gezien

Kies voor stijlvolle opbergruimte met een witte ladenkast

Ladenkasten bestaan al heel lang. Tot voor kort zagen we vooral de ladekasten met een aantal identieke laden boven elkaar. Ladekasten kun je overal kwijt. Denk bijvoorbeeld aan je slaapkamer of de kinderkamer. Je legt je spullen in de laden en je hebt een mooi en ordelijk overzicht. Of wat denk je van een ladekastje voor in de hal?

Ook hier kun je heel wat nuttige voorwerpen in opbergen die je niet zo vaak nodig hebt. Ook in de badkamer kun je een ladekast kwijt. Maar hoe kies je nu dé perfecte witte ladekast? Er zijn een aantal zaken waar je kunt op letten bij de aankoop van een kast met laden. Hieronder geven wij jou een reeks tips om je keuze makkelijker te maken.

Hoe kies ik precies mijn ideale witte ladekast?

Laat je kast met laden optimaal tot zijn recht komen

Een witte ladenkast combineer je makkelijk met andere meubelen en accessoires. Hang bijvoorbeeld een spiegel in dezelfde stijl boven je ladekastje. Of plaats er een mooie klok of je favoriete vakantieherinneringen op. Leg er een mooi vloerkleedje bij zodat je ladekastje helemaal straalt. Je kunt boven je kast met laden een paar wandplanken installeren. En denk ook aan je verlichting. Ladenkasten kunnen bijvoorbeeld perfect verlicht worden met een spot die erop valt. Of plaats er een mooie vloerlamp naast die een gezellig licht rond de kast laat vallen. Hoe klein of groot kasten met laden ook zijn, ze verdienen alle aandacht!

Maak jouw interieur compleet met een stoere, moderne kast van Woood van massief grenen hout en vervaardigd in Nederland. We hebben veel ladenkasten op voorraad dus je kunt rekenen op een snelle levering. We garanderen de laagste prijzen in de Benelux en je hoeft zelfs geen aanbetaling te doen: achteraf betalen is gewoon mogelijk!