Houten kasten

Op zoek naar een mooie houten kast? Bij Sohome kun je een keuze maken uit een flinke collectie in diverse stijlen.

Bestel je houten kast eenvoudig online en profiteer van onze gratis bezorgservice.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 281

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 281 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 281

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 281 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Houten kasten voor alle kamers

Wandrekken en wandkasten in de woonkamer, kledingkasten en garderobekasten in de slaapkamer, lockerkasten in de werkkamer, buffetkasten en vitrinekasten in de keuken of halkasten in de gang: in ieder ruimte past wel een kast. Ook in de badkamer is vaak genoeg ruimte voor een handige opbergkast. De zoekfilter helpt bij het selecteren in het brede assortiment.

Kasten bergen alles op

Liefhebbers van een goed glas wijn hechten vaak waarde aan een fraaie opbergplek voor de flessen. Smaken verschillen niet alleen bij de wijn, maar ook bij de keuze van de wijnkast. Op zoek naar een houten nachtkastje? Een tip: Vergeet niet de dat de meeste tv-meubels en tv-kasten multifunctioneel zijn en ook veel opbergruimte bieden.

Kasten opmeten

Weet je al welke kledingkast het beste in de slaapkamer past, vergeet dan niet de beschikbare ruimte op te meten. Het is verstandig om die afmetingen bij de hand te hebben als je zoekt. Dat geldt ook voor de smalle kast in de gang, de boekenkast in de woonkamer, de wandkast in de logeerkamer en de buffetkast in de keuken. Bij Sohome.nl vind je voor ieder wat wils.