Kave Home kasten

In de collectie van Kave Home vind je stijlvolle kasten in allerlei verschillende stijlen. Houd je van een moderne kast of ga jij liever voor een retro exemplaar?

Bekijk snel de kasten en maak je keuze uit een prachtige TV-meubel, dressoir of wandrek.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 123

Je hebt 36 van de 123 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 123

Je hebt 36 van de 123 artikelen gezien

Kave Home kasten voor alle kamers

Wandrekken en wandkasten in de woonkamer, kledingkasten en garderobekasten in de slaapkamer, lockerkasten in de werkkamer, buffetkasten en vitrinekasten in de keuken of halkasten in de gang: in ieder ruimte past wel een kast. Ook in de badkamer is vaak genoeg ruimte voor een handige opbergkast. De zoekfilter helpt bij het selecteren in het brede assortiment. Zoek je een houten boekenkast, dan vink je gewoon het materiaal aan.

Kasten bergen alles op

Liefhebbers van een goed glas wijn hechten vaak waarde aan een fraaie opbergplek voor de flessen. Smaken verschillen niet alleen bij de wijn, maar ook bij de keuze van de wijnkast. Op zoek naar een zwart nachtkastje? Dan is één muisklik op de kleur zwart voldoende om alle zwarte nachtkastjes van Kave Home te laten verschijnen. Een tip: Vergeet niet de dat de meeste tv-meubels en tv-kasten multifunctioneel zijn en ook veel opbergruimte bieden.

Kasten opmeten

Weet je al welke kledingkast van Kave Home het beste in de slaapkamer past, vergeet dan niet de beschikbare ruimte op te meten. Het is verstandig om die afmetingen bij de hand te hebben als je zoekt. Dat geldt ook voor de smalle kast in de gang, de boekenkast in de woonkamer, de wandkast in de logeerkamer en de buffetkast in de keuken. Bij Sohome.nl vind je voor ieder wat wils.