Industriële kasten

Een kast in een industriële stijl maakt jouw woning helemaal af. Je nieuwe industriële kast shop je online bij Sohome!

Maak een keuze uit onze trendy modellen en wij bezorgen je industriële kast gratis op afspraak bij je thuis.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 195

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 195 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 195

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 195 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
?>

Industriële kasten: een levensgevoel

Industriële kasten staan allang niet meer alleen in fabrieken, maar sieren ook lofts en woningen in metropolen als Parijs, Londen en Berlijn. Vooral liefhebbers van een urban-lifestyle zijn gek op dit soort kasten. Ze halen een stukje levensgevoel uit een andere wereld in huis en geven het interieur een internationale uitstraling. Je kunt lockerkasten uit oude fabrieken ook als industriële kasten beschouwen, alleen dan in vintage stijl.

De materiaalsoorten die je vaak tegenkomt zijn metaal en blik. Vooral in een loft zijn ze graag gezien, omdat de omvang van de ruimte het toelaat. Onder de fans van deze kasten vind je vaak kunstenaars en andere creatieve mensen. Het interieur is ook een soort statement: hier wordt niet stijfjes geleefd, maar is Carpe Diem het levensgevoel. Dit soort interieur symboliseert een dynamisch leven, maar wel met een goed gevoel voor klasse en stijl.

Combineren met kasten

Industrial design omvat niet alleen industriële kasten, maar ook tal van andere meubels met typisch industriële effecten. Het kenmerk is dat de meubels er gebruikt uitzien. Een stoel met een metalen frame en een leren zitting zou je ook een industriële stoel kunnen noemen. Deze look wordt vooral veroorzaakt door het gebruik van metaal. Zoek je eetkamerstoelen, barkrukken of bureaustoelen die bij een industrieel design passen, dan is het ook in dit geval handig om in de zoekfilter te kiezen voor metaal/staal.

Onder de woonaccessoires van Sohome vind je ook spiegels of klokken die prima bij deze kasten passen. Daarnaast kun je met hang- en tafellampen de ruimtes in huis een industriële touch meegeven. Metalen lampen lenen zich hier het beste voor. Ook nu is het handig om hij het zoeken naar de juiste lamp gebruik te maken van de filter en het gewenste materiaal aan te vinken.