Dutchbone Kasten

Een kast is een onmisbaar meubel voor in huis. Zo denkt Dutchbone er ook over. Of je nou op zoek bent naar een wijnkast of een dressoir, Dutchbone biedt je prachtige opties. Zo kun jij geheel in stijl je spullen opbergen. Bekijk hier de hele collectie kasten van Dutchbone en shop jouw favoriet.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 44

Je hebt 36 van de 44 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 44

Je hebt 36 van de 44 artikelen gezien

Stijlvol opruimen

Uit de collectie van de Dutchbone kasten valt genoeg te kiezen. Van TV-meubels tot vitrinekasten. Ook opbergkasten kun je vinden bij dit stijlvolle woonmerk. Zo kun je jouw spullen op de meest stijlvolle manier mogelijk opbergen. In de woonkamer zet je een mooi dressoir neer en je hebt direct een eye-catcher. Plaats hier jouw favoriete accessoires op, gecombineerd met een sfeervolle tafellamp. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om er een gezellig thuis van te maken!

Een speciale plek voor je wijnflessen

Ben je niet vies van een wijntje en vind je het ook nog eens gezellig staan om jouw wijncollectie te tonen? Dan heeft Dutchbone een paar stijlvolle opties voor je. Wijnrek Tres bijvoorbeeld als je niet veel ruimte hebt. Een stijlvol wijnrek aan de muur waar je zowel je flessen als je wijnglazen in kwijt kan. Liever een grotere kast? Dan heb je nog een aantal open kasten waar je jouw flessen neer kunt leggen en je glazen op kunt hangen. De wijn toch achter gesloten deuren? Wijnkast Class Antique is echt een parel door het prachtige hout in visgraatpatroon en de gouden accenten.

Keuzestress

Als je last hebt van keuzestress wordt het nog moeilijk voor je om een keuze te maken uit de producten van Dutchbone. Het zijn allemaal stuk voor stuk parels. Niet alleen de kasten, maar ook de zitmeubels en de lampen van dit merk zien er fantastisch uit. Het zijn allemaal wereldse items, veelal met een mooi en inspirerend verhaal. Heb jij al iets op het oog?