Filters
Sorteren
Witte dressoirs Filters instellen
Prijs
 1. 295
  tot
  1969
Breedte
 1. 95cm
  tot
  220cm
Hoogte
 1. 65cm
  tot
  160cm
Materiaal
 1. Hout 15
 2. Metaal / staal 1

Witte dressoirs

Een dressoir is een veelzijdig item. Zo kun je het meubel een plek in de woonkamer geven, evenals in je slaapkamer. Een wit dressoir geeft rust aan de ruimte en heeft een fijne uitstraling.

Shop de mooiste witte dressoirs online bij Sohome.

Meest bekeken

16 artikel(en)

Je hebt alle 16 artikelen gezien
Meest bekeken

16 artikel(en)

Je hebt alle 16 artikelen gezien
?>

Kwalitatief goed

Er zijn allerlei verschillende soorten kasten, maar het dressoir is een exemplaar dat in elke woonruimte tot zijn recht komt. De witte dressoirs in de collectie van Sohome zijn kwalitatief goed en erg stijlvol. Ga je voor een exemplaar met laden of voor een dressoir met glazen deuren? En valt jouw keus op een houten exemplaar van bijvoorbeeld Tower Living of een metalen van BePureHome? Bij Sohome vind je voor alle woonstijlen en interieurs een match.

Een plaats geven

Denk er ook over na waar je het meubel een plek wil gaan geven en hoeveel ruimte daar is. Zet je het dressoir in een woonkamer waar relatief weinig ruimte is, dan kun je het beste voor een smal, maar hoog meubel gaan. Heb je veel ruimte, kies dan voor een langer dressoir. Maar niet alleen in de woonkamer staat deze kast mooi. In de slaapkamer kun je met een dressoir een leuk hoekje creëren. Stal wat accessoires uit erop en berg je spullen op in de kastruimte.

Hout of metaal

De meeste dressoirs zijn op voorraad, zodat je snel je bestelling in huis hebt. Niet alleen witte dressoirs behoren tot de mogelijkheden. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een houten dressoir of een metalen dressoir? Deze en nog vele andere dressoirs bestel je bij Sohome. Hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden namelijk de laagste prijzen van de Benelux. Je hebt recht op 30 dagen retour. Zelfs achteraf betalen is mogelijk!