Filters
Sorteren
Kave Home dressoir Filters instellen

Kave Home dressoir

In elke woonkamer staat een dressoir van Kave Home prachtig. Berg je spullen erin op en geef je accessoires een plek. Het wordt in een handomdraai dé eyecatcher in je interieur.

Neem een kijkje tussen de Kave Home dressoirs, kies je favoriet uit en creëer zo een fijne hoek in je huis.

Meest bekeken

27 artikel(en)

Je hebt alle 27 artikelen gezien
Meest bekeken

27 artikel(en)

Je hebt alle 27 artikelen gezien

Plek in huis

Een dressoir is een kast die vaak in de woonkamer staat, maar hij kan ook op andere plekken in huis staan. Zo staat een dressoir ook prachtig in de gang of in je slaapkamer. Een dressoir is een opbergmeubel waar je, zoals het woord al zegt, eenvoudig dingen in opbergt. De meeste dressoirs hebben deurtjes en laden waar je spullen achter kunt opbergen. In een deels open dressoir zet je fijne accessoires neer en ook op een dressoir kun je je uitleven met het plaatsen van accessoires. Een kleurrijk boeket in een mooie vaas, opvallende kaarshouders of een tafellamp. Het past allemaal op deze kast.

Houten dressoirs

Kave Home staat bekend om de moderne woonitems. Doordat het Spaanse merk de laatste trends volgt ben je verzekerd van een trendy interieur. Als je de collectie dressoirs van Kave Home bekijkt valt het meteen op dat de meeste dressoirs van hout zijn gemaakt. Lichte houtsoorten, zoals eiken- en mangohout, maar ook donkerdere exemplaren vind je terug. Ook qua formaat is er genoeg te kiezen. Heb je niet zoveel ruimte in huis, ga dan voor een smal dressoir en met meer ruimte ga je voor een breed exemplaar.

Bij Sohome vind je een ruime collectie Kave Home dressoirs. De meeste dressoirs zijn op voorraad. Daardoor heb je jouw bestelling al snel in huis. Zoek je een houten dressoir of een wit dressoir? Je bestelt ze eenvoudig bij Sohome.