Filters
Sorteren
Industrieel dressoirs Filters instellen
Kleur
 1. HoutHout4
 2. ZwartZwart2
 3. WitWit1
 4. MetaalMetaal1
 5. MeerkleurigMeerkleurig1
Prijs
 1. 393
  tot
  1196
Materiaal
 1. Hout 6
 2. Metaal / staal 4

Industrieel dressoirs

Een dressoir is een musthave in je woonruimte. Je bergt er eenvoudig je spullen in op, maar kunt er ook mooie accessoires op uitstallen. Zo een multifunctioneel item is echt onmisbaar. Geef het dressoir een plek in je woon- of slaapkamer.

Bekijk snel de uitgebreide collectie en bestel jouw dressoir online bij Sohome.

Meest bekeken

9 artikel(en)

Meest bekeken

9 artikel(en)

Kies voor de doorleefde look van de industriële stijl

Een industrieel meubel, en zo ook een industrieel dressoir, mag er best wel doorleefd uitzien. Het is alsof het al jaren in je loft of industrieel pand staat. Meubelen worden vervaardigd uit gerecycled hout of nieuw hout dat een verouderde afwerking krijgt.

Ruw hout gecombineerd met staal werkt prima in een industriële wooninrichting.

Een paar tips voor de keuze van je een industrieel dressoir

 1. Kies je stijl: grof of minder grof. Een industrieel dressoir kan bijvoorbeeld uit stoer verweerd grof hout bestaan. Of het kan een fijnere afwerking hebben en toch nog stoer overkomen. Aan jou de keuze!

 2. Kies het juiste materiaal en kleur. Laat je dressoir overeenkomen met andere elementen in je huis: hout, metaal of betonlook bijvoorbeeld. Kies kleuren die al voorkomen in je interieur.

Combineren met...

Creëer een stijlvolle sfeer door zowel je dressoir als je meubelen, accessoires, verlichting en raamdecoratie op elkaar af te stemmen. Kijk eens naar de accessoires en verlichting op de website. Hou alles in dezelfde stijl. Zo komt je industrieel dressoir volledig tot zijn recht.

Dressoirs worden veel gebruikt in interieurs als pronkstuk van de ruimte. Maar naast het feit dat ze een mooie eyecatcher in het interieur zijn, zijn ze ook nog enorm veelzijdig! In de ruime collectie van Sohome.nl vind je dressoirs die je voor allerlei doeleinden in kunt zetten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een houten dressoir of wit dressoir? Door de grote hoeveelheid opbergruimte die ze bieden zijn de mogelijkheden in je interieur eindeloos.