Filters
Sorteren
Industrieel dressoirs Filters instellen
Prijs
 1. 289
  tot
  2837
Breedte
 1. 85cm
  tot
  225cm
Hoogte
 1. 55cm
  tot
  130cm
Materiaal
 1. Hout 26
 2. Metaal / staal 20

Industrieel dressoirs

Een industrieel dressoir is een eyecatcher in je woon- of slaapkamer. Natuurlijk kan het item ook op andere plekken in je huis geplaatst worden. Stal de mooiste accessoires uit op het dressoir en berg andere spullen eenvoudig op.

Bekijk snel het aanbod van Sohome online en maak je keuze!

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 41

Je hebt 36 van de 41 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 41

Je hebt 36 van de 41 artikelen gezien

Kies voor de doorleefde look van de industriële stijl

Een industrieel meubel, en zo ook een industrieel dressoir, mag er best wel doorleefd uitzien. Het is alsof het al jaren in je loft of industrieel pand staat. Meubelen worden vervaardigd uit gerecycled hout of nieuw hout dat een verouderde afwerking krijgt.

Ruw hout gecombineerd met staal werkt prima in een industriële wooninrichting.

Een paar tips voor de keuze van je een industrieel dressoir

 1. Kies je stijl: grof of minder grof. Een industrieel dressoir kan bijvoorbeeld uit stoer verweerd grof hout bestaan. Of het kan een fijnere afwerking hebben en toch nog stoer overkomen. Aan jou de keuze!

 2. Kies het juiste materiaal en kleur. Laat je dressoir overeenkomen met andere elementen in je huis: hout, metaal of betonlook bijvoorbeeld. Kies kleuren die al voorkomen in je interieur.

Combineren met...

Creëer een stijlvolle sfeer door zowel je dressoir als je meubelen, accessoires, verlichting en raamdecoratie op elkaar af te stemmen. Kijk eens naar de accessoires en verlichting op de website. Hou alles in dezelfde stijl. Zo komt je industrieel dressoir volledig tot zijn recht.

Dressoirs worden veel gebruikt in interieurs als pronkstuk van de ruimte. Maar naast het feit dat ze een mooie eyecatcher in het interieur zijn, zijn ze ook nog enorm veelzijdig! In de ruime collectie van Sohome.nl vind je dressoirs die je voor allerlei doeleinden in kunt zetten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een houten dressoir of wit dressoir? Door de grote hoeveelheid opbergruimte die ze bieden zijn de mogelijkheden in je interieur eindeloos.