Houten dressoirs

Een dressoir is een musthave in je woonruimte. Je bergt er eenvoudig je spullen in op, maar kunt er ook mooie accessoires op uitstallen. Zo een multifunctioneel item is echt onmisbaar. Geef het dressoir een plek in je woon- of slaapkamer.

Bekijk snel de uitgebreide collectie en bestel jouw dressoir online bij Sohome.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 105 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 105 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Houten dressoirs voor iedere stijl bij Sohome

Handig, super gezellig en met een zee aan ruimte om allerlei spullen in op te bergen: het houten dressoir is niet weg te denken uit onze interieurs. Een goed houten dressoir biedt meer ruimte dan het (optisch) inneemt. Bij Sohome begrijpen we dat. Of je houdt van klassiek geïnspireerde houten dressoirs, fan bent van retro dressoirs met uitstaande pootjes of je persoonlijkheid laat zien met een stoer exemplaar, bij Sohome vind je altijd het praktische, mooie houten dressoir dat bij jou en je interieur past.

Een plaats geven

Denk er ook over na waar je het meubel een plek wil gaan geven en hoeveel ruimte daar is. Zet je het dressoir in een woonkamer waar relatief weinig ruimte is, dan kun je het beste voor een smal, maar hoog meubel gaan. Heb je veel ruimte, kies dan voor een langer dressoir. Maar niet alleen in de woonkamer staat deze kast mooi. In de slaapkamer kun je met een dressoir een leuk hoekje creëren. Stal wat accessoires uit erop en berg je spullen op in de kastruimte.