Filters
Sorteren
Eleonora dressoir Filters instellen

Eleonora dressoir

Een dressoir van het merk Eleonora staat in elke ruimte van je huis prachtig. Waar je deze praktische kast ook plaatst, je kunt er veel in maar ook op kwijt.

Bekijk hieronder alle Eleonora dressoirs. Bepaal welke jij graag in je interieur ziet staan en geniet binnenkort al van een stijlvol geheel.

Meest bekeken

10 artikel(en)

Je hebt alle 10 artikelen gezien
Meest bekeken

10 artikel(en)

Je hebt alle 10 artikelen gezien

Berg op in je dressoir

In een dressoir berg je niet alleen spullen op. Waarschijnlijk is dat wel het eerste waar je aan denkt bij een dressoir, maar zo een kast is ook een echte eyecatcher als je er fijne accessoires op plaatst. In de collectie van Eleonora vind je prachtige dressoirs met een moderne, trendy look. Alle dressoirs bestaan uit lades en deuren waar je jouw spullen achter kunt opbergen. Ook zijn er deels open dressoirs, zodat je je accessoires niet alleen een plekje kunt geven op het dressoir, maar ook in de open vakken. Denk dan aan een mooi koffietafelboek, een stapel tijdschriften en stijlvolle ornamenten.

In elke woonstijl

Als je door de collectie van Eleonora gaat valt het direct op dat alle woonitems van dit merk trendy en stijlvol zijn. De meeste Eleonora dressoirs zijn houten dressoirs, zoals mangohout. Vaak is het hout gecombineerd met metaal of staal. Dit geeft het dressoir een stoere twist. Hierdoor voelen de dressoirs zich eigenlijk in elke woonstijl thuis.

Ga je voor een lichtgekleurde kast of juist voor een donkere kleur? Bekijk, voordat je die keuze maakt, eerst eens de plek waar je het dressoir wil plaatsen en hoe de kleur zal matchen met de rest van je interieur. Natuurlijk is het ook handig om te kijken hoe groot de ruimte is. In het Eleonora assortiment vind je smalle dressoirs, maar ook bredere. Voor elke ruimte is er wel een geschikt exemplaar te vinden. Niet alleen voor in je woonkamer, maar ook in je slaapkamer. Zo berg je makkelijk én stijlvol handige spullen op, zoals beddengoed.

Bij online woonwinkel Sohome vind je een prachtige collectie Eleonora dressoirs. De meeste dressoirs zijn op voorraad, zodat je al snel van je dressoir kunt genieten.