Dressoirs

Een dressoir is een musthave in je woonruimte. Je bergt er eenvoudig je spullen in op, maar kunt er ook mooie accessoires op uitstallen. Zo een multifunctioneel item is echt onmisbaar. Geef het dressoir een plek in je woon- of slaapkamer.

Bekijk snel de uitgebreide collectie en bestel jouw dressoir online bij Sohome.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 243

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 243 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 243

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 243 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Kwalitatief goed

Er zijn allerlei verschillende soorten kasten, maar het dressoir is een exemplaar dat in elke woonruimte tot zijn recht komt. De dressoirs in de collectie van Sohome zijn kwalitatief goed en erg stijlvol. Ga je voor een exemplaar met laden of voor een dressoir met glazen deuren? En valt jouw keus op een houten exemplaar van bijvoorbeeld Tower Living of een metalen van BePureHome? Bij Sohome vind je voor alle woonstijlen en interieurs een match.

Een plaats geven

Denk er ook over na waar je het meubel een plek wil gaan geven en hoeveel ruimte daar is. Zet je het dressoir in een woonkamer waar relatief weinig ruimte is, dan kun je het beste voor een smal, maar hoog meubel gaan. Heb je veel ruimte, kies dan voor een langer dressoir. Maar niet alleen in de woonkamer staat deze kast mooi. In de slaapkamer kun je met een dressoir een leuk hoekje creëren. Stal wat accessoires uit erop en berg je spullen op in de kastruimte.

Hout of metaal

De meeste dressoirs zijn op voorraad, zodat je snel je bestelling in huis hebt. Ben je op zoek naar een houten dressoir, een metalen dressoir of een wit dressoir? Deze en nog vele andere dressoirs bestel je bij Sohome. Hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden namelijk de laagste prijzen van de Benelux. Je hebt recht op 30 dagen retour. Zelfs achteraf betalen is mogelijk!