By-Boo kast

Een kast is een stijlvol statement in je interieur. Kasten van het Nederlandse merk By-Boo zijn er in allerlei vormen en maten.

Bij Sohome is er voor iedere ruimte wel een exemplaar te vinden. Neem een kijkje tussen de verschillende modellen en berg je spullen op in een trendy kast.

Meest bekeken

3 artikel(en)

Je hebt alle 3 artikelen gezien
Meest bekeken

3 artikel(en)

Je hebt alle 3 artikelen gezien

Een stijlvol statement

Een kast is niet alleen een plek waar je dingen in opbergt. Het is ook een stijlvol statement in je interieur. Kasten van By-Boo zijn er in alle vormen en maten. Zo zijn er kasten waar je wijnflessen in plaatst, opbergkasten waar je je spullen eenvoudig in opbergt, dressoirs waar je prachtige accessoires op kwijt kunt en kledingkasten waar je jouw pareltjes in ophangt. Zoveel wensen, zoveel keuzes.

Voor elke ruimte een kast

Een kast van By-Boo kun je eigenlijk wel in elke ruimte in je huis een plaats geven. In de woonkamer zet je een opbergkast of TV-meubel. In je eethoek is een vitrinekast erg handig; je geeft je servies een mooie plek achter glazen deuren en bergt dingen uit het zicht op achter dichte deuren. In je slaapkamer misstaat een dressoir zeker niet, maar ook een kledingkast kan natuurlijk niet ontbreken. Zo een kast kenmerkt zich door een roede waaraan je je kleding kunt ophangen en planken waar je gevouwen kleding een plekje geeft. Zelfs in de badkamer past er vaak wel een kast van het merk By-Boo. Bedenk dan wel dat een houten kast vaak niet geschikt is voor een vochtige ruimte.

Filter makkelijk op categorie en materiaal om zo dé kast van je dromen te vinden. Bestel je jouw kast bij Sohome, dan ben je verzekerd van een snelle levering en gratis bezorging.