Filters
Sorteren
Rivièra Maison Buffetkasten & Vitrinekasten Filters instellen
Kleur
 1. WitWit7
 2. ZwartZwart6
 3. HoutHout2
 4. BruinBruin1
 5. Naturel1
Prijs
 1. 1739
  tot
  5000
Breedte
 1. 65cm
  tot
  240cm
Hoogte
 1. 170cm
  tot
  235cm
Materiaal
 1. Hout 12
 2. Metaal / staal 4

Rivièra Maison Buffetkasten & Vitrinekasten

In een buffetkast of vitrinekast kun je al jouw favoriete servies kwijt. Daarnaast is het een handig item voor extra opbergruimte in de woonkamer of keuken. In de collectie van Rivièra Maison vind je jouw geschikte buffetkast of vitrinekast. Ga jij voor een klassiek model of toch een eye-catcher?

Meest bekeken

16 artikel(en)

Je hebt alle 16 artikelen gezien
Meest bekeken

16 artikel(en)

Je hebt alle 16 artikelen gezien

Diverse modellen

Een buffetkast of een vitrinekast is natuurlijk ook een goede plek voor jouw stijlvolle accessoires. Zo maak je de kast ook direct wat persoonlijker en eigen. In de collectie van Rivièra Maison vind je een groot aanbod aan verschillende buffetkasten en vitrinekasten. Niet alleen verschillende stijlen maar ook veel verschillende modellen. Zo vind je klassieke modellen met licht hout en glas. Maar ook voor een echte eye-catcher met ronde hoeken kun je terecht bij Rivièra Maison. Kan jouw eethoek een industriële touch gebruiken? Kies dan voor donker hout in combinatie met een stalen frame. De indeling van een buffetkast en vitrinekast is ook bepalend. Zo heb je kasten die (deels)open zijn, zo heb je nog de optie om spullen uit het zicht op te bergen. Soms kan het aanbod wat overweldigd zijn. Daarom is het belangrijk voorafgaand te bepalen wat het doel van jouw nieuw aanwinst wordt. En aan welke voorwaarden het moet doen. Dit helpt je bij jouw zoektocht naar de perfecte buffetkast en vitrinekast.

De collectie van Rivièra Maison

Je wilt natuurlijk naast voldoende opbergruimte ook een buffetkast of vitrinekast die past bij de rest van het interieur. Rivièra Maison heeft naast deze items ook bijpassende eetkamerstoelen en eettafels. Zo ben je in één keer klaar en vormt jouw interieur een mooi geheel.