Filters
Sorteren
Metalen vitrinekasten & buffetkasten Filters instellen
Prijs
 1. 159
  tot
  5000
Breedte
 1. 45cm
  tot
  180cm
Hoogte
 1. 70cm
  tot
  220cm
Materiaal
 1. Hout 60
 2. Metaal / staal 29
 3. Metaal 7
 4. Glas 1

Metalen vitrinekasten & buffetkasten

Sohome biedt een ruime collectie metalen vitrinekasten en buffetkasten in verschillende kleuren en afmetingen.

De meeste van deze metalen kasten combineren glazen deuren met gesloten opbergvakken. Zo heb je ook nog voldoende opbergruimte.

Meest bekeken

29 artikel(en)

Je hebt alle 29 artikelen gezien
Meest bekeken

29 artikel(en)

Je hebt alle 29 artikelen gezien

Mooie collectie gezellige metalen vitrinekast

Bij een metalen buffetkast denk je meteen aan gezelligheid, glazen deurtjes en veel opbergruimte. ‘Winkelkasten’ worden ze ook weleens genoemd, geïnspireerd op de enorme wandkasten in de vroegere winkels van sinkel. In een metalen vitrinekast kun je in gesloten opbergvakken alles kwijt wat niet in het zicht hoeft, maar wel makkelijk bereikbaar mag zijn. Niet alleen servies maar ook accessoires staan prachtig in een metalen buffetkast. Van je mooie spullen maak je een leuk stilleven achter de glazen deurtjes die buffetkasten dat gezellige, huiselijke karakter geven. In onze shop vind je metalen buffetkasten en vitrinekasten in verschillende afmetingen. Al onze vitrinekasten zijn van hoogwaardige kwaliteit en prachtig afgewerkt, zodat je er lang plezier van zult hebben!

Een vitrinekast voor elke smaak

Een vitrinekast heeft van oudsher een klassieke uitstraling met veel hout en een bredere onderkant. De buffetkasten in onze collectie hebben dat vertrouwde karakter weten te behouden terwijl ze tegelijkertijd een hedendaagse vormgeving hebben meegekregen. Landelijk- romantisch, industrieel of met smaakvol bewerkt hout, met de handige zoekfilter vindt je zeker de buffetkast die past bij jouw interieur!

Bij Sohome kun je de buffetkast van jouw keuze 30 dagen op zicht houden. Daarnaast leveren we in Nederland en België alle buffetkasten gratis en zelfs achteraf betalen is mogelijk!