Filters
Sorteren
Metalen vitrinekasten & buffetkasten Filters instellen

Metalen vitrinekasten & buffetkasten

Een buffetkast of vitrinekast is een meubel dat in je woonkamer of keuken erg handig is. Zo kun je er servies in kwijt, maar ook stijlvolle accessoires. De kasten zijn (deels) open, zodat je de optie hebt om dingen uit het zicht te leggen.

Bij Sohome vind je een ruime collectie aan buffet- en vitrinekasten. Neem dus snel een kijkje!

Meest bekeken

21 artikel(en)

Meest bekeken

21 artikel(en)

Mooie collectie gezellige metalen vitrinekast

Bij een metalen buffetkast denk je meteen aan gezelligheid, glazen deurtjes en veel opbergruimte. ‘Winkelkasten’ worden ze ook weleens genoemd, geïnspireerd op de enorme wandkasten in de vroegere winkels van sinkel. In een metalen vitrinekast kun je in gesloten opbergvakken alles kwijt wat niet in het zicht hoeft, maar wel makkelijk bereikbaar mag zijn. En van je mooie spullen maak je een leuk stilleven achter de glazen deurtjes die buffetkasten dat gezellige, huiselijke karakter geven. In onze shop vind je metalen buffetkasten en vitrinekasten in verschillende afmetingen. Al onze vitrinekasten zijn van hoogwaardige kwaliteit en prachtig afgewerkt, zodat je er lang plezier van zult hebben!

Een vitrinekast voor elke smaak

Een vitrinekast heeft van oudsher een klassieke uitstraling met veel hout en een bredere onderkant. De buffetkasten in onze collectie hebben dat vertrouwde karakter weten te behouden terwijl ze tegelijkertijd een hedendaagse vormgeving hebben meegekregen. Landelijk- romantisch, industrieel of met smaakvol bewerkt hout, met de handige zoekfilter vindt je zeker de buffetkast die past bij jouw interieur!

Bij Sohome kun je de buffetkast van jouw keuze 30 dagen op zicht houden. Daarnaast leveren we in Nederland en België alle buffetkasten gratis en zelfs achteraf betalen is mogelijk!