Filters
Sorteren
BePureHome Buffetkasten Filters instellen

BePureHome Buffetkasten

Als je jouw bezittingen een mooi plekje in huis wil geven moet je zeker een kijkje nemen bij de Buffetkasten & Vitrinekasten van BePureHome. Deze kasten hebben in plaats van een dichte deur een glazen deur, waardoor de spullen in de kast opgeborgen zijn maar toch zichtbaar blijven.

Is dit de perfecte manier om spullen op te bergen voor jou? Kijk dan hieronder naar alle opties van het merk BePureHome.

Meest bekeken

12 artikel(en)

Je hebt alle 12 artikelen gezien
Meest bekeken

12 artikel(en)

Je hebt alle 12 artikelen gezien

Maak je eetkamer compleet

Als je nog op zoek bent naar een kast om de eetkamer helemaal af te maken is een buffetkast een goede keuze. Bij de buffetkasten van BePureHome kun je al je mooiste servies op een mooie manier opbergen. Je kan kiezen voor een buffetkast die maar voor een deel open is, zodat je het overige servies kan opbergen achter een dichte deur. Een buffetkast heeft een perfecte balans tussen functioneel en stijlvol.

Helemaal jouw stijl

Een buffetkast of vitrinekast kan je helemaal eigen maken. De kast zelf valt niet veel aan te veranderen, maar het open gedeelte geeft de mogelijkheid om er toch je eigen draai aan te geven. Je kunt in het open gedeelte je favoriete accessoires plaatsen en het op die manier naar jouw smaak maken. Als je je zwarte vitrinekast wat meer kleur wilt geven kun je boeken met een felgekleurde kaft in de kast leggen. Ben je meer van de neutrale kleuren? Zet dan een vaas van keramiek en een bamboe kandelaar in de vitrinekast.

Je kunt jouw buffetkast of vitrinekast ook heel persoonlijk inrichten. Er is veel mogelijk met jouw favoriete foto’s. Dit kunnen bijvoorbeeld foto’s zijn van een mooie reis of van je gezin. Ga voor een fotolijst die helemaal past bij jouw woonstijl en doe hier de foto’s in die je uitgekozen hebt. Op deze manier geef je een persoonlijke touch aan de kamer en kan je jouw favoriete herinneringen altijd blijven bekijken.