Filters
Sorteren
it's about RoMi Filters instellen
Categorie
  1. Verlichting 126
  2. Sale 2
Prijs
  1. 38
    tot
    690

it's about RoMi

Ken jij dit leuke Nederlandse merk al? it's about RoMi staat bekend om simpele, maar toch sterke ontwerpen van pure materialen. it's about RoMi laat zich inspireren door steden, zo is elke lamp een reflectie van een stad.

Dit verantwoordelijke merk bestaat sinds 1993 en heeft zijn hart op de goede plek. Zo steunen ze het Eden Reforestation Project, planten ze een boom voor iedere lamp die ze verkopen en voor de producten worden duurzame materialen gebruikt. Dit maakt shoppen een stuk leuker, toch?

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 126

Je hebt 36 van de 126 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 126

Je hebt 36 van de 126 artikelen gezien

Urban vibes

Bij it's about RoMi wordt de mooiste verlichting ontworpen met een urban vibe. Dit zie je niet alleen terug in de namen van de producten: alle lampen zijn een reflectie van een grote stad ergens op wereld. De mensen achter dit trendy Amsterdamse merk houden van steden en het gevoel dat de stad je geeft. Ze krijgen inspiratie van steden en creëren vervolgens met deze inspiratie verlichting. De verlichting in de collectie matcht prachtig met diverse woonstijlen. Zo zet jij de lampen met een gerust gevoel op je bijzettafel of dressoir.

Realistic Open Minded Individuals

De naam RoMi staat voor Realistic Open Minded Individuals. Het merk is in 1993 ontstaan op een klein zoldertje en is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam in de verlichtingsbranche. Een leuk én duurzaam detail: als je een lamp koopt bij it's about RoMi wordt er een boom geplant. Ze zijn sinds 2019 aangesloten bij het Eden Reforestation Project. Zo wordt de CO2-uitstoot gecompenseerd bij elke lamp die verkocht wordt.

Maak een statement

De lampen in de collectie hebben allemaal een stadse vibe en zijn gemaakt van duurzame materialen. De materialen die je veel terug ziet komen in de collectie zijn glas, metaal, beton en marmer. De kleuren zijn veelal rustig en blenden mooi in je interieur, maar bieden ook een aantal lampen met een wat meer opvallende kleur. Zo verlicht je niet alleen je woning, maar maak je ook een statement. Kies bijvoorbeeld voor een goudkleurige lamp, of dat nu een hanglamp of een vloerlamp is.

Neem een kijkje tussen de collectie en laat je verrassen door de diversiteit in de collectie. Bij Sohome vind je de gehele collectie van it's about RoMi. Geniet van de vele voordelen van het shoppen bij de leukste online woonwinkel en laat binnenkort al een van de stijlvolle lampen shinen in je interieur.