Interieurtrends 2021

Ook in het jaar 2021 zijn er weer enorm veel nieuwe interieurtrends. Zo zijn er opvallende trends voor de echte waaghals, maar ook neutrale trends voor degene die houdt van een rustiger interieur. Een ding is zeker, er is voor ieder wat wils. We gaan veel ronde vormen zien, lichte houtsoorten en Retro maakt een comeback in het interieur. Wij hebben onze favorieten voor jou op een rijtje gezet.

Laten we eerst de belangrijkste trendkleuren bespreken. De kleur Brave Ground van Flexa is uitgeroepen tot Kleur van het Jaar 2021. Brave Ground is een bruine kleur met een neutrale ondertoon en daardoor een goede basis voor elk interieur. Naast Brave Ground zijn donkerblauw en grijs andere kleuren die in 2021 veel terug zullen komen. Donkerblauw zorgt voor warmte in huis en grijs kan juist heel stoer zijn wanneer je kiest voor betonlook als materiaal. Mooi meegenomen! Deze drie trendkleuren gaan goed samen.

Ronde vormen
Trendkleur van 2021: Brave Ground
Retro

Durf voor een eyecatcher te gaan.

Houd jij van een gewaagd interieur? Ga dan voor een eyecatcher in huis. Een eyecatcher is een meubel wat opvalt binnen het interieur. Dit kan vanwege de grootte van het meubel, de kleur of het materiaal waarvan het gemaakt is.

Helemaal hip dit seizoen zijn de knuffelbare stoffen. Plaats een fauteuil met een teddy of bouclé stof in huis en je hebt direct een blikvanger. Dit item is niet alleen opvallend, maar ziet er ook nog eens heel cozy en uitnodigend uit.

Haal de natuur in huis

Door middel van ronde en organische vormen creëer je een natuurlijke sfeer en breek je het strakke, moderne interieur op. Daarnaast zorgt het gebruik van licht hout ook voor een natuurlijke look.

Naast ronde vormen en licht hout is duurzaamheid ook een manier om de natuur in huis te halen en de natuur buiten huis een stukje te helpen. Door te kiezen voor tijdloze natuurlijke en gerecyclede materialen, kies je voor natuur en dier.

Adelaide
Round & Round
Licia

Volg onze social media kanalen en laat je inspireren door de mooiste trends en interieuritems.

Shop de interieurtrends van 2021