Get Inspired

Gratis interieur- en stylingadvies

Je interieur moet bij jouw persoonlijke smaak en voorkeuren passen, alleen dan kun je je thuis voelen. Sohome helpt je bij het ontdekken van je stijl en bij het eigen maken van je interieur.

Of je nou in twijfel bent over een nieuw meubel of advies nodig hebt bij het inrichten van je gehele interieur, onze interieurstyliste denkt graag met je mee. Het stijladvies is gratis en kan zowel online als bij ons in de showroom.

Onze styliste houdt rekening met jouw wensen, de ruimte en het budget. En... als je samen met de styliste jouw droominterieur bij elkaar hebt geshopt, kunnen wij alle items gewoon bij je thuis afleveren. Zo kun je snel met het advies aan de slag.

Online advies

Door onderstaand contactformulier in te vullen zal de styliste jouw wensen uitwerken in een persoonlijk plan. Je ontvangt een gepersonaliseerd moodboard en een passende meubelbijlage per mail.

Na ontvangst van jouw aanvraag nemen we binnen enkele werkdagen contact met je op om je wensen door te nemen. Zo kan de styliste je zo goed mogelijk adviseren.

Vrijblijvend aanvragen

Advies in de showroom

Wil je liever persoonlijk advies bij ons in de showroom? Dit kan natuurlijk ook!

Vink onderaan bij het contactformulier het vakje 'ja, ik wil graag een keertje langs komen!' aan. Binnen enkele werkdagen wordt er contact met je opgenomen om een afspraak in te plannen.

Afspraak maken

Let's go for it!

Je bent van harte welkom om langs te komen en je te laten inspireren door onze styliste. Wij zetten de koffie voor je klaar.

Sohome
Anthonie Fokkerstraat 14
3772 MR Barneveld

Gratis interieuradvies - vrijblijvende aanvraag