Het kastje naar de muur

We gaan het voorjaar weer tegemoet en daar hoort de grote voorjaarsschoonmaak ook bij. Dat is niet alleen stoffen en poetsen, maar ook opruimen. Goede opbergruimte is hierbij een must. Zo kun je jouw huis het hele jaar door op een makkelijke en stijlvolle manier opgeruimd houden. We nemen je mee langs de meest ideale kasten voor een opgeruimd huis.

James
Denza

De opbergkast

Kasten zijn er in allerlei verschillende vormen, maten, kleuren en stijlen. Een van de meest populaire kasten om rommel in op te ruimen is toch wel de opbergkast. Een ruime kast waar genoeg plek is voor je spullen én niet onbelangrijk, waar de deuren dicht kunnen! Zo kun je toch veel spullen bewaren, maar ziet het er niet rommelig uit. Houten opbergkasten zie je veel en ook staal is populair, dit geeft een kast een stoer randje.

Ironville
Metropole
Kala

Gezellig dressoir

Dressoirs zijn ook goede kasten om spullen die je niet open en bloot wil hebben in op te ruimen. Omdat dressoirs lage kasten zijn is het de ideale kast om er mooie accessoires op te zetten en er een gezellig hoekje van te creëren. Een sfeervolle tafellamp, een vaas met bloemen en een spiegel boven de kast en het plaatje is compleet.

Functionele TV-hoek

Ook een TV-meubel mag niet ontbreken in huis. Ideaal om snoeren en kastjes in weg te werken en de muur waar de TV hangt iets huiselijker te maken dan alleen een strak, zwart scherm aan de muur. Het aanbod aan TV-meubels is groot waardoor er voor iedereen wel iets te kiezen is. Van strakke meubels met een Scandinavische look tot landelijke en retro TV-meubels. Een TV-meubel in stijl met de rest van je interieur geeft de zithoek direct een upgrade.

Marielle
Vince
Carolin

Kast met persoonlijkheid

Hoe fijn het ook is om je rommel achter dichte deuren te kunnen leggen, de vitrinekast mag eigenlijk niet ontbreken in dit rijtje. Het perfecte meubel om op een stijlvolle en ergens toch opgeruimde manier accessoires te tonen. De ideale plek voor persoonlijke souvenirs of dierbare foto’s. Lijkt zo’n vitrinekast je wel wat, maar zoek je ook extra plek voor spullen die niet in het zicht hoeven? Ga dan voor een vitrinekast die deels gesloten is. Twee vliegen in een klap!

Volg onze social media kanalen en laat je inspireren door de mooiste trends en interieuritems.

De mooiste kasten voor een opgeruimd huis