Filters
Sorteren
Hartman tuinmeubelen Filters instellen
Categorie
 1. Tafels 18
 2. Accessoires 1
 3. Tuin 324
Prijs
 1. 14
  tot
  3940

Hartman tuinmeubelen

Mooi weer laat ons zien dat het leven een feestje kan zijn. Hét moment voor een gezellig samenzijn en een hapje en een drankje. Waar kan dat beter dan in je eigen buitenruimte met de duurzame tuinmeubelen van Hartman?

Elk item is zo ontworpen dat je heerlijk kunt genieten en relaxen. Zo hebben de tuinstoelen van het Nederlandse merk een ideale pasvorm. Geniet samen van het buitenleven met Hartman en geef sfeer aan jouw tuin!

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 325

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 325 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 325

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 325 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Een Hartman is méér dan alleen tuinmeubelen

Hoogwaardige kwaliteit. Dankzij 50 jaar ervaring, weet Hartman als geen ander hoe je mooie en duurzame tuinmeubelen maakt die geschikt zijn voor ieder menselijk lichaam. Tuinmeubelen en tuinkussens die stijlvast, kleurecht en stevig blijven.

Kwaliteit ontstaat niet zomaar. Elk ontwerp dat Hartman produceert wordt veelvuldig beproefd in ons testcenter op sterkte, weerbestendigheid en kleurvastheid. Het testcenter hanteert dezelfde strenge normering als TNO en TUV Nederland. Wat mooi is, dat moet mooi blijven!

Design

Uitgebalanceerd ontwerp. Prachtig én exclusief design! Onze tuinmeubelen en kussens zijn ontworpen om jouw tuin, terras of balkon naar een hoger niveau te tillen. Elk jaar probeert ons designteam jou te verrassen met de nieuwste technieken, trends en meest comfortabele tuinmeubelen.

Comfort

Zitcomfort prikkelt de zintuigen. Daarom zit een Hartman tuinmeubel als gegoten. Ergonomische pasvormen en het gebruik van de nieuwste innovatieve technieken zorgen ervoor dat Hartman tuinmeubilair optimaal comfort biedt en gemakkelijk te onderhouden zijn.

Social

Gemak dient de mens. Al onze meubelen zijn ontworpen om het jou zo makkelijk mogelijk te maken en je te laten genieten van de tijd die je doorbrengt met je familie of vrienden. Samen kun je genieten van het buitenleven!