Happy New

2022 is inmiddels aangebroken. Bij de start van een nieuw jaar kijken we altijd vooruit, maken we goede voornemens voor onszelf en stellen we doelen. Laten we dit ook doen voor ons interieur! Ben je nog tevreden met je huidige interieur, of mag er wel wat aangepast worden aan de hand van de trends van dit jaar? We nemen je mee door de mooiste stoffen, kleuren en texturen van 2022. Lees mee en laat je inspireren.

Eettafel Strong Spider
Salontafel Teca set

Bright Skies

Ook dit jaar heeft Flexa weer een kleur van het jaar uitgeroepen. Waar de kleur Brave Ground van vorig jaar heel warm was en onder de aardse kleurtinten viel hebben ze dit jaar voor een hele andere tint gekozen. Wel komt de natuur ook dit jaar weer terug in de kleur, namelijk de kleur: Bright Skies. Een hele frisse en lichte blauwtint gebaseerd op de lucht. Flexa omschrijft de kleur zelf als een lichte en luchtige kleur waarmee je de positieve effecten van de natuur in huis haalt. Ben jij fan van de aardetinten en durf je nog niet zo goed te gaan voor een frisse en koudere tint? Maak je geen zorgen, de beige- en aardetinten blijven hot!

Bright Skies Flexa
Bequest
Olive Sprig Histor

Kleurrijk jaar

Als we verder kijken naar de kleuren blijven we in de natuurtrend hangen. Bruin- oranjetinten, die veel warmte geven zullen we veel gaan zien. Kijk maar naar de terracotta tinten die steeds vaker terugkomen. Ga bijvoorbeeld voor eetkamerstoelen in deze tint om net dat beetje extra te geven aan jouw inrichting. Maar ook groen blijft populair. Histor heeft niets voor niets de kleur Olive Sprig als kleur van het jaar gekozen. Een grijsgroene tint die de kracht van de natuur in huis haalt.

Mixen maar

Niet alleen kleuren zijn belangrijk voor je interieur. Stoffen en texturen zijn net zo essentieel voor de uitstraling van jouw huis. Waar we in de jaren 70 veel schrootjes aan de muur zagen zijn anno 2022 de houten latjes aan de muur niet meer weg te denken. Hout blijft een stijlvol en trendy materiaal voor in huis. Waar je bij kleur sneller kiest voor ton sur ton en dus in dezelfde kleurtint blijft kun je bij materialen juist lekker losgaan en mixen. Aaibare materialen zoals teddy en bouclé blijven populair en zien we weer terug in 2022, wij zijn er blij mee!

Volg onze social media kanalen en laat je inspireren door de mooiste trends en interieuritems.

Shop hier trendvolle items voor 2022