Filters
Sorteren
Halo Design Filters instellen
Categorie
  1. Verlichting 126
  2. Tuin 2
  3. Sale 4
Prijs
  1. 55
    tot
    650

Halo Design

Wie van eenvoud en minimalistisch houdt, zal ook een fan zijn van de verlichting van Halo Design.

De collectie lampen van het Deense merk 'Halo Design' staat bekend om zijn functionaliteit en strakke vormgeving. De lampen geven iedere ruimte een luxueuze uitstraling en tegelijkertijd voegen ze veel sfeer toe. Voor welk exemplaar ga jij?

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 126

Je hebt 36 van de 126 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 126

Je hebt 36 van de 126 artikelen gezien

Goed verlicht

Als je kiest voor verlichting van het merk Halo Design, ga je voor eenvoud én stijl. Het Deense merk typeert zich door de prachtige lampen met een Scandinavische touch. De lampen hebben veelal een basic kleur, waardoor ze in veel interieurstijlen helemaal tot hun recht komen. Ga je voor een zwarte lamp boven je eettafel, zet je een witte vloerlamp naast de bank of kies je liever voor een koperkleurige lamp? In de ruime collectie van Halo Design vind je voor ieder wat wils. Een ding is zeker, met verlichting van Halo Design verlicht je jouw woning op een prachtige, stijlvolle manier.

Een goed plan

Voordat je kiest welke verlichting je waar in huis wil, is het handig om een plan te maken. Zo zet je eenvoudig op een rijtje op welke plekken je licht nodig hebt. Vaak denk je dan al snel aan plekken zoals in de eethoek, in de zithoek bij je bankstel en bij het bed op je nachtkastje. Maar ook op andere plaatsen in huis is wat extra verlichting niet alleen handig, maar ook erg trendy. Plaats bijvoorbeeld een tafellamp op je dressoir en maak er zo meteen een eyecatcher van.

Licht materiaal

Als je de collectie van Halo Design bekijkt valt het meteen op dat je de keuze hebt uit meerdere materialen. Zo zijn er lampen van glas die een chique uitstraling hebben, metalen exemplaren die wat stoerder ogen, maar ook verlichting die (deels) is vervaardigd van hout. Dit materiaal zorgt voor een natuurlijke look. Bekijk hierboven de trendy lampen van Halo Design en beeld je in welke lamp binnenkort bij jou schittert. Shop je favoriete verlichting bij Sohome en zet je huis in de spotlights.