Haal de zomer
in huis

De zon gaat weer schijnen, dus het is tijd om de rondslingerende dekens op te bergen en het zonnetje in huis te halen. Deze zomer zullen we meer thuis zijn dan normaal, dus dit is hét moment om een frisse wind door je interieur te laten gaan. Vind je het lastig om te bepalen hoe je dat zomerse gevoel in je interieur brengt? Wij geven je een aantal tips!

Ga voor kleur

Kelli
Elith
Pottery

Kleur zorgt voor een vrolijk gevoel, dat perfect matcht met de zomer. Je kunt snel en simpel kleur toevoegen, zonder gelijk een hele muur te hoeven verven. Vervang bijvoorbeeld dat ene grijze kussentje op de bank voor een vrolijke roze kleur en geef hem zo een frisse upgrade. Of kies een vrolijk gekleurd vloerkleed uit die jouw interieur net dat beetje extra geeft. Wil je meer dan alleen kleur in jouw accessoires? Dan kun je ook kiezen voor een gekleurde fauteuil of eetkamerstoelen. Zowel felle kleuren als rustige pastelkleuren zijn een fleurige toevoeging voor jouw huis.

Haal het zonnetjein huis

Geel is de kleur van de zon en met gele artikelen haal je dus letterlijk het zonnetje in huis. Ga voor een geel kussentje, een geel schilderij of voor de waaghalzen onder ons - een gele bank. Geel staat voor optimisme en energie, perfect dus om wat zomerse vrolijkheid toe te voegen aan je interieur.

Kies je ervoor om een gele eyecatcher aan je interieur toe te voegen zoals een fauteuil of bank, nuanceer het dan met rustige en natuurlijke tinten. Zo zorg je voor een goede balans in jouw inrichting.

Bloemen en
natuurlijke
materialen

Mooie cactussen en fleurige bloemen geven een instant zomer gevoel. Haal dus snel een mooie bos bloemen, of een grote kamerplant en fleur je interieur gemakkelijk op. Niet zulke groene vingers? Met goede kunstbloemen of - planten kom je ook een heel eind. Creëer een speels en stijlvol effect door verschillende bloemen/planten in verschillende vazen te plaatsen. Ook de plek waar je deze bloemen en planten plaatst is erg belangrijk. Plaats jouw mooie bos bloemen op een dressoir of bijzettafel en zet deze zo in de schijnwerpers. Ook doen natuurlijke materialen zoals bamboe en rotan wonderen. Haal naast het zonnetje óók de natuur in huis, met een houten dressoir of rotan fauteuil. Wil je jouw hele woonkamer een make-over geven? Lees dan snel deze tips voor een gezellige woonkamer.

summer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer timesummer time

Volg onze social media kanalen en laat je inspireren door de mooiste trends en interieuritems.

Shop de mooiste items om de zomer in huis te halen