Filters
Sorteren
GOOD&MOJO Filters instellen
Categorie
 1. Verlichting 232
 2. Sale 13
Prijs
 1. 55
  tot
  496

GOOD&MOJO

Op zoek naar prachtige verlichting en wil je verantwoord shoppen? GOOD&MOJO creëert duurzame verlichting en helpt tegelijkertijd mensen. Zo steunen ze sinds 2016 de Stichting WakaWaka en wordt er voor elke verkochte lamp een boom geplant.

In de GOOD&MOJO collectie vind je geen standaard lampen, het is een unieke collectie met vormen die niet voor de hand liggen. De gebruikte, duurzame materialen zoals kurk, gerecycled glas en autobanden maken de lampen des te opvallender.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 232

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 232 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 232

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 232 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
?>

Aan het goede adres

Verlicht je huis met GOOD&MOJO. Dit Nederlandse merk maakt de meest mooie verlichting waarmee jij op een duurzame manier je huis verlicht. Bij elk verkochte lamp wordt er een boom geplant, lekker duurzaam dus. Ben je op zoek naar een lamp die opvalt in je interieur en zeker niet voor de hand ligt, dan ben je bij GOOD&MOJO aan het goede adres. Neem maar eens een kijkje in de collectie. De bijzondere vormen in combinatie met de materialen maken het een opvallend geheel. Materialen zoals bamboe, ecologisch geproduceerd linnen, kurk en gerecyclede autobanden en glas zie je terug in het ruime assortiment.

Natuurlijk verlichting

Ga je voor een hanglamp boven de eettafel, een wandlamp in je zithoek of een vloerlamp naast je bank? Natuurlijk kun je de hanglamp ook een andere plek geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtige hanglamp gemaakt van bamboe in je slaapkamer, voor een natuurlijke touch in je interieur. Naturel lampen zien we erg veel terug.

Ook plafondlampen vind je terug bij GOOD&MOJO. Deze staan prachtig aan het plafond in je hal, maar ook in de slaapkamer of woonkamer is een plafondlamp helemaal op zijn plek. Een tafellamp zet je, zoals het woord al doet vermoeden, neer op een tafel of kastje. Plaats de lamp op een bijzettafel, op je nachtkastje of op het dressoir in de woonkamer.

Verlicht je plan

Als je zorgt voor een goed lichtplan, weet je zeker dat je nergens in je huis verlichting mist. Met een plan kun je alle lampen goed op elkaar afstellen. Begin bij de basisverlichting. Dit zijn alle lichtpunten waar je zeker goed licht nodig hebt, zoals boven de eettafel. Vervolgens kijk je naar sfeerverlichting. Deze verlichting geeft niet zozeer veel licht af, maar zorgt vooral voor een fijne sfeer in je woning.

Bij Sohome shop je alle verlichting van het merk GOOD&MOJO. Kies de lamp(en) uit die jij in jouw interieur ziet shinen en geniet binnenkort al van de prachtige verlichting.