Fall in Love

Nu het weer september is komt de herfst steeds dichterbij. Misschien moet je er nog even niet aan denken of misschien kijk je er juist erg naar uit om weer lekker knus binnen te zitten. Hoe dan ook; het najaar is in aantocht. Hoe fijn is het dan om je interieur weer even een opfrisbeurt te geven met de laatste trends. We zetten deze trends voor jou op een rijtje.

Aardse tinten

Denk je aan de herfst, dan denk je al snel aan de rode en bruine bladeren die van de bomen vallen. Het najaar kenmerkt zich dan ook door dit aardse kleurenpalet. Aardse tinten geven een fijne en warme sfeer in je huis, precies waar je naar op zoek bent als het steeds kouder en vroeger donker wordt. Naast bruin zien we ook beige en groen terug in het interieur. Al deze kleuren hebben één ding gemeen: hun natuurlijke uitstraling. Ze zijn hiermee de perfecte keuze voor in jouw interieur dit najaar.

Bouclé is here to stay

In de knusse herfstmaanden is het heerlijk om met een plaid en een kop thee op de bank of op je fauteuil neer te ploffen. Hoe fijn is het dan als die zitplek voorzien is van een zachte stof, zoals bouclé of teddy. Ook chenille is een goed voorbeeld van een aaibaar materiaal. Deze stoffen matchen prachtig met natuurlijke materialen, waaronder hout, rotan en marmer. Zet je kop thee neer op een stijlvolle houten bijzettafel of kies voor een exemplaar met een marmeren blad.

Kendall
Campo
Marvin

Organisch gevormd

Doorbreek de rechte lijnen in je interieur met ronde en organische vormen voor een zacht en speels geheel. Ook in het najaar blijven deze vormen een hit. Ze hebben net als de kleuren en materialen die we hierboven noemden een natuurlijke uitstraling. We zien de vormen niet alleen terug in tafels, maar ook in zitmeubelen en accessoires. Ga bijvoorbeeld voor een bankstel met afgeronde hoeken en hang boven je bank een organisch gevormde spiegel.

Een sfeervolle herfst

In de zomermaanden heeft de verlichting in je huis waarschijnlijk maar weinig aan gestaan. Nu het eerder donker wordt speelt verlichting weer een grotere rol. Kies daarom voor echte statement pieces die jouw woning optimaal verlichten. Ook op het gebied van verlichting zien we de organische trend steeds vaker terug. Staat er een lange tafel in je eethoek ga dan voor een langwerpige hanglamp met meerdere lampen in diverse vormen en hoogtes. Of kies voor een kleinere ronde lamp afhankelijk van de ruimte die je hebt. Zo kom je de herfstmaanden heerlijk knus én stijlvol door.

Zarek
Timber

Volg onze social media kanalen en laat je inspireren door de mooiste trends en interieuritems.

De mooiste items voor het najaar