Filters
Sorteren
Exotan Filters instellen
Prijs
 1. 49
  tot
  4000

Exotan

Wil je jouw tuin of balkon inrichten volgens de laatste tuintrends? Dan ben je bij Exotan op het juiste adres. De hoogwaardige tuinmeubelen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en hebben een modern design.

Geniet optimaal van het buitenleven en bestel vandaag nog iets moois Exotan.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 148

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 148 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 148

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 148 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Exotan

Voor elke gelegenheid

De verschillende materialen die gebruikt worden, hebben een mooie uitstraling en zijn eenvoudig in de vormgeving. Daardoor passen ze goed in elke tuin en op elk balkon. Kies je voor een loungeset waar je lekker in kunt relaxen op warme zomerdagen of ga je voor een tuintafel met stoelen voor lange avonden buiten eten? Bij Exotan vind je meubels voor elke smaak en elke gelegenheid.

Genoeg keuze

Denk bij het aanschaffen van een loungeset aan de afmetingen van de buitenruimte en het aantal personen dat er plaats op kan nemen. Zo passen er op een loungeset met een hoek veel mensen en daarnaast kun je ook lekker relaxen op het lange gedeelte van de set. Zit je liever tegenover elkaar, ga dan voor een loungeset die bestaat uit twee banken of meerdere stoelen. Er is genoeg keus als je gaat voor Exotan.

Natuurlijke materialen

Houd je van natuurlijke materialen? De Bamboo lijn is dan helemaal wat je zoekt. Bamboe is een sterk en duurzaam materiaal dat goed buiten kan staan. Kies voor een salontafel of een loungestoel. Wil je ultiem kunnen ontspannen buiten? Een ligbed is dan een goede keuze. Exotan biedt meerdere modellen waar je heerlijk op ligt, de hele dag door.