Filters
Sorteren
Echo Echo Filters instellen
Categorie
  1. Zitmeubels 8
  2. Kasten 4
Prijs
  1. 219
    tot
    1920

Echo Echo

Neem luxueus plaats op een van de prachtige zitmeubels van Echo Echo. Dit exclusieve merk kenmerkt zich door luxe design meubels in gedurfde kleuren en vormen.

Neem een kijkje tussen de collectie en plof binnenkort neer op een royale zitplek.

Meest bekeken

12 artikel(en)

Je hebt alle 12 artikelen gezien
Meest bekeken

12 artikel(en)

Je hebt alle 12 artikelen gezien
?>

Gedurfde uitstraling

Waar zouden we zijn zonder fijne zitmeubels? Ga maar eens na, je zit op een comfy fauteuil nadat je thuiskomt van een lange dag, je ligt languit op de bank of je legt je voeten op een zachte hocker. In de collectie van het merk Echo Echo vind je de meest mooie en luxueuze stoelen en banken. Alle items zijn gedurfd qua kleur en vorm en zorgen voor een twist in je interieur. Ga je voor een fauteuil met armleuningen zodat je altijd je armen kwijt kunt of is een exemplaar zonder armsteun meer iets voor jou? Zo een fauteuil neemt wat minder ruimte in beslag in de ruimte en zo zet je er met gemak twee naast elkaar neer. Nooit meer zitplekken te kort dus. Of wat dacht je van een echte designbank. Dit soort banken kenmerken zich door de gewaagde kleuren en vaak strakke vormen. Zet er een hocker naast en plaats je voeten hierop als je languit wil zitten. Natuurlijk kun je ook lekker gaan liggen.

Een fijne zit

De hoogwaardige stoffen zorgen niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor een heerlijke zit. Geef de fauteuil van Echo Echo een plek in je woonkamer, zodat je naast je bank ook nog een zitplek hebt, of ga voor een fijne fauteuil in je slaapkamer. Zet een bijzettafeltje naast de fauteuil en plaats er wat mooie accessoires op, zoals een kaars. Hiermee fleur je de ruimte op en heb je ook meteen een gezellig hoekje waar je helemaal tot rust kunt komen voordat je je bed instapt. Net als de fauteuils in de collectie hebben ook de banken een luxe look. En wat dacht je van een trendy halbank voor in je hal of in een andere ruimte in je huis. Zo kun je makkelijk even plaats nemen als je bijvoorbeeld je schoenen aantrekt, maar een halbank staat ook gewoon erg chique en is een stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Bij Sohome slaag je zeker voor een luxe stoel of bank van het Nederlandse merk Echo Echo. Neem een kijkje en vind jouw nieuwe favoriet.