De Wishlist van 2023

Het nieuwe jaar is weer aangebroken dus het is tijd om te kijken naar alle trends die je in 2023 aan je wishlist wil hebben toegevoegd. Welke woonstijlen, materialen, vormen en kleuren zijn er dit jaar populair? Je vindt hier alle items die dit jaar fantastisch zullen staan bij jou in huis.

Madagascar
Licia

Beige is een blijvertje

Inmiddels is wel duidelijk dat beige een echte trendkleur is. Het aardetint kleurenpalet is ook in 2023 niet weg te denken. Beige meubels zorgen voor rust en geven een natuurlijke uitstraling aan jouw interieur. Beige eetkamerstoelen blijven populair, ook bankstellen en fauteuils zie je veel terugkomen in deze tint. Naast zitmeubelen zie je steeds meer beige voorbijkomen, zelfs bij tafels, verlichting en accessoires. Je kunt het zo beige in huis maken als je zelf wil!

All natural

We benoemden net al even de natuur. Dit kun je bereiken met meubels in natuurlijke kleuren, maar natuurlijke materialen mogen ook niet ontbreken. Houten eettafels, rotan hanglampen en jute vloerkleden passen perfect in dit plaatje. Als je voor natuur in huis wil gaan dan zijn planten ook echt een must. De groene kleur van planten geven net dat beetje extra kleur aan het interieur. Wist je al dat planten in huis ook gezond zijn? Ze zorgen namelijk voor een gefilterde lucht. Combineer met een gezellige rieten mand voor net dat beetje extra en het vormt een mooi geheel.

Take it slow

Het zal je dan ook vast niet verbazen dat de woonstijl slow living een populaire woontrend is dit jaar. Minimalisme, rust en eenvoud horen bij deze stijl. Zo min mogelijk prikkels en met minder een groots maar sereen effect creëren.

Ook hier komt de natuur weer om de hoek kijken. Organische vormen spelen hierin een grote rol. Ga voor een organisch gevormde tafel of bankstel en maak het af met organische accessoires.

Een vleugje kleur

Toch hoeft echt niet alles in huis vanaf nu beige te worden hoor. Kleur mag zeker toegevoegd worden. De Flexa kleur van het jaar 2023 is Wild Wonder geworden, een warme kleur met een gele en groenige tint geïnspireerd op de natuur. Ook de groene kleur Nordic Green van Karwei heeft een natuurlijke look, maar is toch net even wat anders in het beige kleurenpalet. Wil je echt een tint die opvalt? Ga dan voor Vining Ivy van Histor. Deze trendkleur brengt rust en balans in huis. Wie wil dat nou niet?

Wild Wonder
Nordic Green
Histor

Volg onze social media kanalen en laat je inspireren door de mooiste trends en interieuritems.

De trendy items voor een stijlvol 2023