So Nice To Meet You.

Onze concept store biedt boordevol inspiratie en woonplezier. Neem rustig de tijd om rond te lopen en bekijk de verschillende ingerichte ruimtes die je een idee geven hoe de meubels in jouw interieur zouden staan. Laat je inspireren door de combinatie van stijlen en meubels.

‘’Super mooie winkel! Goed geholpen, het is zeker een aanrader.‘’

Pronkstukken uit de collectie

In de winkel kun je de pronkstukken van onze collectie bewonderen. De collectie bestaat uit een gevarieerde mix van stijlen en merken die je niet snel ergens anders zult zien. Laat je verrassen door merken als Dutchbone, Kave Home, LifestyleFurn en Light & Living.

Op onze website kun je bij elk product zien of het meubel in onze concept store te vinden is.

Gratis Interieur- & Stijladvies

Wil je nog meer uit jouw bezoek aan onze concept store halen? Plan dan voorafgaand aan je bezoek een (gratis) adviesgesprek in met onze interieurstyliste. De styliste kan met je meedenken over het indelen van de ruimte, het combineren van meubels, materialen en kleuren. Maak hier vrijblijvend een afspraak. Dan zetten wij de koffie klaar!

Openingstijden

Maandag- vrijdag
9:00 tot 17:30

Zaterdag
10:00 tot 16:00

Contact

Een concept store van 450 vierkante meter vol inspiratie en woonideeën.

 

Centraal gelegen, in het midden van Nederland

Sohome
Anthonie Fokkerstraat 14
3772 MR  Barneveld

Tel. 085 - 022 11 50

Routebeschrijving

Heb je iets moois gezien?

Je kunt het product meteen bij één van onze medewerkers bestellen. Op je bestelling in onze winkel hanteren we dezelfde voorwaarden als bij je online bestelling. Dus: gratis thuisbezorging, betalen bij levering en 30 dagen retourrecht.

Tot snel!