Bezoek onze Concept Store

Let op: in onze concept store kun je een selectie van ons assortiment bewonderen. Bij ieder product op deze website staat vermeld of het in de winkel aanwezig is (onder het kopje "Specificaties").

‘’Super mooie winkel! Goed geholpen, het is zeker een aanrader.‘’

Onze concept store in Barneveld biedt boordevol inspiratie en woonplezier. Neem rustig de tijd om rond te lopen en bekijk de verschillende ingerichte ruimtes die je een idee geven hoe de meubels in jouw interieur zouden staan. Laat je inspireren door de combinatie van verschillende stijlen en trends.

Eyecatchers uit de collectie
Anouk
Rachelle
Serra

In de winkel kun je de pronkstukken van onze collectie bewonderen. De collectie bestaat uit een gevarieerde mix van stijlen en merken die je niet snel ergens anders zult zien. Laat je verrassen door merken als Kave Home, Eleonora, Richmond Interiors, LifestyleFurn, Light & Living en nog veel meer.

Bij ieder product op deze website staat vermeld of het in onze concept store te vinden is (onder het kopje "Specificaties").

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
9:00 - 17:30 uur

Zaterdag
10:00 - 16:00 uur

Een concept store van 450 vierkante meter vol inspiratie en woonideeën.

Sohome Concept Store op de kaart van Nederland

Sohome Concept Store
Anthonie Fokkerstraat 14
3772 MR Barneveld

Route    Contact

Heb je iets moois gezien?

Je kunt het product meteen bij één van onze medewerkers bestellen. Op je bestelling in onze winkel hanteren we dezelfde voorwaarden als bij je online bestelling. Dus: gratis thuisbezorging, betaal vooraf, achteraf of bij levering en 30 dagen retourrecht.

Tot snel!