Filters
Sorteren
Calex Lichtbronnen Filters instellen
Kleur
  1. TransparantTransparant3
  2. GoudGoud3
Prijs
  1. 11
    tot
    16

Calex Lichtbronnen

Breng sfeer in jouw huis met Calex. Calex is een puur Rotterdams merk dat een grote passie heeft voor licht, sfeer en vernieuwing.

In de collectie vind je fijne lichtbronnen die een lamp helemaal af maken. Alle ledlampen zijn dimbaar en geven jou daarmee de mogelijkheid om de juiste sfeer in je woning te bepalen. Neem een kijkje tussen de items en kies het leukste item uit voor in huis.

Meest bekeken

3 artikel(en)

Je hebt alle 3 artikelen gezien
Meest bekeken

3 artikel(en)

Je hebt alle 3 artikelen gezien

Calex

Verschillende lichtbronnen zorgen ook voor een andere sfeer in je interieur. Kies je bijvoorbeeld voor decoratieve verlichting in dat donkere hoekje in je woonkamer? Of juist voor opvallend licht voor boven je eettafel? Calex is een creatief merk dat jouw huis een stukje sfeervoller en mooier maakt.

Goede verlichting is een must

Het Rotterdamse merk helpt je graag een handje bij de keuze voor de juiste verlichting. Bij Sohome vind je een greep uit de collectie en is er altijd wel een item dat jou aanspreekt. Goede verlichting in huis is erg belangrijk en een echte must bij het creëren van jouw thuis.

Sfeer creëren

De lichtbronnen van Calex zijn dimbaar en kun je dus aanpassen aan de sfeer die jij wil creëren in je interieur. Als je ’s avonds op de bank een film zit te kijken is felle verlichting niet fijn. Maar als je je moet focussen op je werk is een feller licht juist wel handig. Welke je ook kiest, met de lampen van Calex hangt er meteen een aangename sfeer in huis door het warme licht.

Een verrassend lichtspel

De LED-verlichting van Calex is een echte blikvanger en een mooie decoratie in je interieur. Geef de lichtbron een zichtbare plek in een staande lamp of een wandlamp. Hang bijvoorbeeld boven je bank een wandlamp en creëer zo een knus leeshoekje. Combineer een aantal LED-lampen met elkaar en zorg op die manier voor een verrassend lichtspel.

Vind bij Sohome het beste wat Calex te bieden heeft. Naast de lichtbronnen van dit Rotterdamse merk biedt de online woonwinkel ook producten van andere bekende merken. Vind bijvoorbeeld de perfecte vloerlamp voor in jouw woonkamer of een mooie tafellamp die je kunt neerzetten op de eettafel. Ontdek dit alles op Sohome.nl.