Buitenfeestje

De lente is alweer begonnen, de zomer komt dichterbij en dat betekent dat het steeds beter weer wordt. Met warmer weer is het natuurlijk heerlijk om buiten te zijn. Om het buiten zijn nog beter te maken, hebben we speciaal voor jou een selectie gemaakt van de mooiste tuinmeubels. Of je tuin nou klein of groot is, met deze meubels maak je de leukste loungeplek of eethoek om de warmere dagen door te brengen.

Heerlijk tafelen

Itai
Comino

Een mooie eetkamer in huis is essentieel, maar vergeet ook zeker de eethoek in de tuin niet voor de warmere dagen. Een heerlijke brunch met Pasen of gezellig natafelen op een warme zomeravond, het kan allemaal aan de eettafel in de tuin of onder de veranda. Naast dat een eethoek een leuke plek in de tuin creëert, is het natuurlijk ook heel stijlvol. Met de tuincollectie van Sohome kan je je tuin een geweldige make-over geven.

Klein maar fijn

Je tuin of balkon kan helemaal naar jouw smaak ingericht worden. Trek de woonstijl uit het huis door naar de tuin of ga voor een hele andere look. Kies voor een bohemian stijl met een loungeset in lichte neutrale kleuren, of kies voor een chiquere look met een elegante tuintafel. Maak jouw tuin of balkon helemaal compleet met de leukste accessoires voor buiten.

Ralf
Madeira
Geralda

Geniet van de zon

Heb je wel een ideale loungeplek in de tuin? Geniet van een heerlijke kop koffie als de eerste zonnestralen van de dag op jouw tuin staan gericht. Creëer een gezellige zithoek die helemaal naar jouw smaak is in de tuin. Voor iedere tuin of balkon zijn er bij Sohome de perfecte meubels waardoor jij optimaal van de zon kan genieten.

Emma
Square

Volg onze social media kanalen en laat je inspireren door de mooiste trends en interieuritems.

Shop hier de mooiste items voor jouw tuin of balkon