Filters
Sorteren
Brix Filters instellen
Prijs
  1. 50
    tot
    1100

Brix

Easy laid-back living, dat is waar Brix voor staat. De collectie bestaat uit eigentijdse items met een twist. Zo vind je meubels gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen, zoals staal en hout. Deze materialen geven je huis een eigen en vernieuwend karakter.

Brix is hét merk met unieke elementen om jouw interieur een echt eigen karakter te geven. De items verdienen een prominente plek in je woning. Bekijk de collectie online bij Sohome en kies jouw favoriet.

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 59

Je hebt 36 van de 59 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 59

Je hebt 36 van de 59 artikelen gezien

Brix: eigentijdse meubelen met een twist

Eigentijdse meubelen maar toch uniek: dat is Brix. Avontuur zit geworteld in het DNA van dit interieurmerk. Brix gelooft in ontdekken en kansen zien in avonturen. Ook je hart volgen en trouw zijn aan jezelf zijn kernwaarden van Brix. Vanuit die waarden ontstaat de collectie, die staat voor easy laid-back living. De meubels worden vervaardigd om van te genieten.

Voor ieder wat wils

Industrieel, strak en modern of toch wat klassieker: Brix heeft voor ieder wat wils. Maar altijd zijn het meubels met een twist die een prominente plek verdienen in jouw interieur. Vooral staal en hout komen veel terug in de collectie. Deze prachtige en duurzame materialen kun je goed combineren met andere stijlen. Bij Sohome vind je het beste dat Brix te bieden heeft en door onze aantrekkelijke prijzen haal je de mooiste meubels voordelig in huis.

Je helemaal thuis voelen

Het brede aanbod aan meubelen van Brix biedt jou veel keuzemogelijkheden voor het inrichten van je huis. Zo krijgt jouw huis datgene wat het nodig heeft zodat jij je helemaal thuis voelt. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een eigentijdse eettafel of stijlvolle salontafel? Sohome heeft het allemaal. Neem snel een kijkje bij de collectie van Brix en laat je verrassen.