Filters
Sorteren
Bopita Filters instellen
Prijs
  1. 189
    tot
    190

Bopita

Bopita is een Nederlands baby- en kindermeubelen merk opgericht in 1987 en kenmerkt zich door veel gebruik te maken van hout. De meubels zijn kindvriendelijk en duurzaam. Daarnaast zijn ze van goede kwaliteit en zijn de ontwerpen vaak eigentijds en modern.

Het Nederlandse karakter blijft bij alle meubels doorschemeren, net als de Scandinavische touch.

Meest bekeken

1 artikel(en)

Je hebt alle 1 artikelen gezien
Meest bekeken

1 artikel(en)

Je hebt alle 1 artikelen gezien

Moderne uitstraling

De meubels van Bopita hebben een moderne uitstraling en zorgen voor een samenhangende en frisse inrichting. De meubels zijn strak en passen goed bij elke stijl. Houd je de kinderkamer graag neutraal? Kies dan bijvoorbeeld voor een witte commode met licht houten poten. Liever iets meer uitgesproken? Ga dan voor een stoere zwarte ledikant.

Veilig en functioneel

De kindermeubels van Bopita zijn zeer kindvriendelijk. Zo zijn de meeste kasten en lades voorzien van softclose. Dit houdt in dat de deurtjes en lades soepel en geruisloos sluiten. Op deze manier kan jouw kind gewoon doorslapen wanneer jij de kastjes opent en sluit. Ook de verf waarmee de meubels worden afgelakt is kindvriendelijk. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van verf op waterbasis. Daarnaast worden alle meubels gemaakt volgens de NEN normen.

Naast gewone bedden en ledikanten biedt Bopita doorgroeibedden aan. Ideaal voor jouw snelgroeiende kindje. Zo is het bedje de eerste maanden te gebruiken als ledikantje met veiligheidsspijlen. Wanneer je kindje ouder is, zijn deze veiligheidsspijlen te verwijderen en is het ledikantje een bedje geworden.

Maak de kinderkamer af

De kinderkamer is meer dan alleen een slaapkamer. Zorg er daarom voor dat er ook ruimte is om te spelen en te leren. Zo heeft Bopita kleine tafeltjes en bureaus voor jouw kindje om bijvoorbeeld aan te spelen, boekjes te lezen of te kleuren. Maak het geheel af met bijpassende stoeltjes. Ook wandrekken of wandplanken kunnen de ruimte afmaken. Deze zorgen niet alleen voor meer opbergruimte, maar zijn tegelijkertijd een plek om de mooiste accessoires uit te stallen.