Binnenpretje

Het is weer december, wat natuurlijk betekent dat de feestmaand is begonnen. Bij Sohome helpen we je graag om je huis helemaal klaar en gezellig te maken voor de feestdagen!

Sloping
Tabassum
sesta

Tijd voor een feestje

Tijdens de feestdagen staan gezelligheid en samenzijn centraal. Een leuke pakjesavond in de stijlvolle zitkamer of een heerlijk kerstdiner in de eetkamer met een warme sfeer. Er wordt veel binnen gezeten, want naast dat december de feestmaand is, begint deze maand ook de winter. Bij veel binnen zitten is comfort erg belangrijk. Comfort kan een fijne loungebank zijn, maar bijvoorbeeld ook een heerlijk zacht vloerkleed.

Creëer sfeer

Bij het creëren van een gezellige sfeer in huis mag de juiste verlichting niet ontbreken. Verlichting kan iedere kamer een hele andere look geven. Met de keuze voor een lamp met warm en geel licht kan een kamer al gelijk een fijnere sfeer krijgen. Met de feestdagen zullen er veel kerstdiners en oliebollen aan de eettafel gegeten worden, een comfortabele en sfeervolle eetkamer is dus essentieel. Fijne eetkamerstoelen en een royale eettafel zijn ideaal voor eten met vrienden en familie. Met een mooie hanglamp boven de eettafel en kandelaars maak je de feestsfeer helemaal af.

Mahal
Sky

So comfy

De ideale combinatie van comfort en sfeer zijn meubels gemaakt van een zachte stof. Hier hebben we bij Sohome genoeg opties voor! Kies bijvoorbeeld voor een fauteuil van teddy, een zacht vloerkleed of eetkamerstoelen van velvet. Ook het combineren van verschillende materialen kan voor meer levendigheid in huis zorgen. Naast de zachte stoffen kan ook hout de ruimte een warme look geven. Materiaal kan dus veel invloed hebben op de gehele uitstraling van een kamer. Er wordt vaak meer nagedacht over kleur, maar materiaal is dus net zo belangrijk!

Let’s decorate

Het materiaal kan dus veel invloed hebben op de uitstraling van de meubels, maar niet alleen de meubels maken een huis sfeervol en comfortabel. Woondecoratie is dé manier om de finishing touch aan je huis toe te voegen. Heeft jouw woning nog niet helemaal de gezellige sfeer die tijdens de feestdagen zo belangrijk is? Vul dat ene lege plekje op de muur dan op met mooie wanddecoratie of kies voor zachte sierkussens voor op de bank. Door deze kleine toevoegingen kan de kamer al snel een hele andere look krijgen.

Volg onze social media kanalen en laat je inspireren door de mooiste trends en interieuritems.

De mooiste items om er sfeervol bij te zitten deze feestmaand