Best of 2021

De decembermaand is aangebroken, de lampjes en kaarsen worden weer uit de kast gehaald en de kerstboom staat misschien wel op. December is altijd een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar. Niet alleen op persoonlijk vlak, maar dit kan ook op het gebied van interieur. Wij kijken dan ook graag terug op de interieurontwikkelingen van 2021.

Judy
Teddy
Moza

Trends do come true

Begin dit jaar hebben we gekeken naar de verwachte interieurtrends van 2021. En we kunnen je wel vertellen dat we die veel voorbij hebben zien komen. Kijk maar naar de trend aardse en natuurtinten. We hebben zelfs de nieuwe woonstijl Wabi Sabi ontdekt die in het teken staat van deze kleuren en materialen. De natuur blijft het uitgangspunt voor het interieur. Ook zachte materialen zagen we veel. Teddy en bouclé blijven ontzettend populaire stoffen.

So popular

Kijkend naar wat er in het afgelopen jaar allemaal bij ons besteld is zien we een aantal trends terugkomen. De ronde eettafel is nog steeds erg populair, maar de ovale tafels doen ook steeds meer hun intrede. De marmeren eettafel Lille blijft een favoriet van jullie én van ons. Maar ook industriële items staan hoog in de top 100. Als we kijken naar zitmeubelen is velvet toch wel een veel gemaakte keuze geweest en op het gebied van verlichting zien we juist veel natuurlijke materialen terugkomen.

Botanique
Rupert
Tres

Take me back

Een retro interieur is ook helemaal van nu. Deze trend kwam voorzichtig opzetten tussen alle populaire, moderne en industriële items. Maar vandaag de dag is deze trend niet meer weg te denken. De Retro Revival collectie van Kave Home staat bijvoorbeeld volledig in het teken van interieuritems met een retro look.

New year, new interior

Fan van een van onze hardlopers? Wees dan niet getreurd,
we nemen een hoop trends gewoon mee naar 2022!

Morita Jungle
Lakia

Volg onze social media kanalen en laat je inspireren door de mooiste trends en interieuritems.

Shop hier alle parels uit 2021