Filters
Sorteren

BePureHome

Zeg je BePureHome, dan zeg je stoer, puur en basic. Dit Nederlandse designmerk heeft artikelen in de collectie met een natuurlijke uitstraling, pure materialen en kwaliteit. Het assortiment wordt gekenmerkt door een ruwe basis met een luxe randje.

Denk bijvoorbeeld aan goudkleurige, velvet en marmeren items in combinatie met hout en staal. Ook lederen meubels, zoals de robuuste Rodeo-lijn, vind je in de collectie van BePureHome. Voor ieder wat wils dus!

Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 339

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 339 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Meest bekeken

Artikelen 1 tot 36 van 339

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Je hebt 36 van de 339 artikelen gezien
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

BePureHome: stoere kwaliteitsmeubelen en woonaccessoires

BePureHome is een stoer Nederlands designmerk, waarbij natuurlijke uitstraling, pure materialen, kwaliteit, comfort én een aantrekkelijke prijs de kenmerken zijn. Veel van de banken, stoelen en woonaccessoires worden in Nederland gemaakt. De ontwerpen zijn basic, maar zeker niet saai. De ruwe uitstraling staat centraal in de collectie; juist dit is wat de producten zo stoer maakt. Toch hebben ze ook een natuurlijke elegantie en een luxe randje. Neem bijvoorbeeld een fauteuil of een loungebank van BePureHome. Wanneer je kiest voor een uitvoering in echt leder, krijgt het item een bepaalde uitstraling die zowel in de klassieke, als in de moderne woonkamer niet zou misstaan.

Passen en meten

Als je een bank wilt kopen uit de BePureHome collectie is het goed om vooraf even te kijken waar de bank komt te staan. Een enorme loungebank komt misschien niet helemaal tot zijn recht in een kleine kamer. Gelukkig heeft BePureHome tal van verschillende modellen en uitvoeringen, waardoor je altijd de juiste keuze kunt maken.

Een ander belangrijk punt is het doel waarvoor de meubelen bestemd zijn. Is het echt de plek waar je wilt relaxen, dan is het verstandig om voor een model te kiezen waar je dat goed in kunt. Voor de verlichting is het ook belangrijk dat je niet alleen de lamp neemt omdat hij zo mooi is. Als je graag bij de lamp wilt lezen, is het misschien verstandiger om een BePureHome wandlamp te nemen in plaats van een hanglamp.

Aantrekkelijk design voor een betaalbare prijs van BePureHome

BePureHome heeft bijvoorbeeld de robuuste Rodeo-lijn. Stuk voor stuk allemaal items die een waardig voorkomen hebben. De rauwe materialen laten het pure design zien en hebben eigenlijk niets nodig om indrukwekkend te zijn. Je kunt de items losstaand plaatsen of combineren met andere meubelstukken. Ook met de accessoires van dit merk kun je werkelijk alle kanten op. Bij de woonaccessoires van BePureHome herken je weer de rauwe en natuurlijke stijl. Daarom sluiten ze zo goed aan op het interieur, ook als je geen andere meubelen van BePureHome hebt.