BePureHome Fauteuil Statement Eco leder

€ 799,-

  • gratis bezorging: kies zelf je bezorgdag
  • betaal vooraf, achteraf of in 3 termijnen
  • 30 dagen niet goed, geld terug
Productomschrijving

De naam van deze fauteuil zegt genoeg, toch? Een fauteuil als deze staat als een duidelijk element in huis. Het design van Statement is basic, maar valt door de omvang natuurlijk wel op. Combineer deze fauteuil met de banken uit de Statement serie voor een gave en complete zithoek. Deze Statement fauteuil past perfect in de collectie van BePureHome, is puur en stoer en bestaat uit meerdere varianten, stoffen en kleuren. Deze variant is voorzien van Recycle leer in een cognac kleur.

De zitdiepte is 60 cm, de zitbreedte 59 cm en de zithoogte 46 cm. De poothoogte is 15 cm en de hoogte van het frame 18 cm. De armleuning heeft een hoogte van 66 cm en een breedte van 6,5 cm.

Wat is Recycle leer? Bij het snijden van de patronen van de huiden houden fabrieken restanten over. Deze restanten worden vermalen en hiervan maken we een nieuwe stof: Recycle leer. Recycle leer bestaat uit 35% écht leer en 65% polyester. De stof is opgebouwd uit twee materialen: de onderlaag bestaat uit gerecycled echt leer wat zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling. Het leer wordt beschermd door een polyester afdeklaag welke oneffenheden voorkomt en waardoor het een stevige combinatiestof wordt. Onderhoud: Het Recycle leer kan niet behandeld worden met vet voor leer. Recycle leer kunt u als volgt onderhouden: met een vochtige doek kunt u de stof schoonmaken. In geval van vlekken kunt u een neutrale zeepoplossing gebruiken om de vlek mee te verwijderen. Na het verwijderen van de vlek de stof afnemen met een vochtige doek. Deze bank wordt in losse elementen geleverd. De elementen zijn eenvoudig met elkaar te verbinden door middel van beugels.


Specificaties
Merk: BePureHome
Materiaal: 35% Leather / 65% Pes
Montage: Eenvoudig zelf in elkaar te zetten
Breedte: 72 cm
Diepte: 93 cm
Hoogte: 77 cm
Draaibaar: Niet draaibaar
Aanwezig in de Concept Store? Nee, dit artikel is niet aanwezig in onze Concept Store.
Je kunt gebruik maken van onze 30 dagen bedenktermijn.
Kleuren
BePureHome Fauteuil 'Statement' kleur Cognac
Kleur: Cognac378670-09Levertijd: 9 tot 10 weken
€ 799,-
BePureHome Fauteuil 'Statement' kleur Grijs
Kleur: Grijs378670-02Levertijd: 9 tot 10 weken
€ 799,-
Reviews
Betaling
Bezorging
2 jaar garantie